Stjæl stilen Kendall Jenner spottet i dansk design til kun 650 kr.

Foto: MEGA

Det er tydeligt, at Kardashian/Jenner-søstrene er vilde med dansk design – og vi forstår godt hvorfor!

Siden Kims stylist, Veneda Carter, i 2019 kom til, har de amerikanske kendisser gang på gang kastet deres kærlighed på dansk design – og vi ville lyve, hvis ikke vi sagde, at vi hver eneste gang bliver ramt af stolthed over de dygtige, danske modehuse.

Denne gang er det topmodel og realitystjerne, Kendall Jenner, som er blevet spottet i dansk design – igen. Måske du også husker, da hun til jul iførte sig Han Kjøbenhavn?

Udover at være en eftertragtet model og en del af den mest omtalte og kendte familie, så er Kendall også et stort stilikon. Den unge model har altid styr på stilen, og vi kopierer derfor gerne de trends, som hun ifører sig.

Læs også: Her er Kendall Jenners nye kærlighed

Hun er senest spottet med danske Helmstedts tote-taske i smukt jordbærprint. Tasken er stor og har masser af plads, og vi tænker derfor, at den passer perfekt til Kendalls travle hverdag.

Du kan også stjæle stilen og købe tasken lige HER.

Helmstedt, som står bag tasken, blev grundlagt i 2018, hvor de samme år vandt Magasin du Nord Fashion Prize. Derefter gik det hurtigt, og Helmstedt har siden været bredt kendt for sine finurlige og fantasifulde print og silhuetter - og de har nu også nået hele vejen til de amerikanske kendissers hjerter. 

Helmstedt har også illustreret forsiden til ELLEs januarnummer, og du kan læse mere om grundlæggeren, Emilie Helmstedt, i vores venindebog lige HER.

Hvis du ligesom os er vilde med Kendall Jenners cool stil, så kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af Kendalls bedste stil-øjeblikke.

Se Kendall Jenners bedste streetstyle-øjeblikke

Relaterede artikler