Stjæl stilen Kendall Jenner går julen i møde iført dansk design

Foto: Mega

Det kan vist ikke komme bag på nogen, at Kardashian/Jenner-søstrene er glade for danske modebrands... Og det forstår vi godt!

De fem søstre, Kim, Kylie, Kourtney, Khlóe og Kendall, er nemlig flere gange blevet spottet iført danske klæder, og det har været i alt fra Ganni til Saks Potts og Rosemunde.

Senest var det Kourtney Kardashian, som blev spottet i et par lavendelfarvede bukser fra Rotate Birger Christensen, og nu er de moderigtige søstre atter tilbage, og denne gang kan vi sole os i anerkendelse over, at det næstyngste skud på Kardashian/Jenner-stammen har tilføjet et nyt, dansk brand til garderoben. 

Læs også: Hailey Bieber render ærinder iført dansk design

I søndags, den 13. december 2020, postede stilikonet, Kendall Jenner, nemlig for en video på sin instastory, og her kunne man hurtigt ane, at topmodellen havde forelsket sig i én af Han Kjøbenhavns cool striktrøjer.

I videoen zoomer Kendall ind på sit ’cozy christmas’-look, hvor hun udover sin chunky strik fra det københavnske streetwear-brand rocker en julehårbøjle, der passer perfekt til hendes omgivelser - idet der står et gigantisk, pyntet juletræ i baggrunden.

Instagram @kendalljenner & PR

Den chunky striktrøje, som Kendall er iført, er endnu ikke blevet revet væk, så hvis du drømmer om at gå vinteren (og juletiden) i møde i samme look som Kendall Jenner, så kan du få fingrene i striktrøjen på Han Kjøbenhavns hjemmeside HER.

Psst! Det er ikke kun Kardashian/Jenner-søstrene, som har forelsket sig i en række danske modebrands. I nedenstående galleri kan du nemlig finde 15 andre bud på en række stjerner, som også har iført sig brands som Ganni, Saks Potts og mange flere! 

Kendisser i dansk design

Relaterede artikler