’Sex and the City’ får sin første non-binære karakter
Foto: Sex and the City
And Just Like That

’Sex and the City’ får sin første non-binære karakter

af Cecilie Stubkjær Ottosen 21/05/2021
Den nye SATC-reboot kommer ikke kun til at byde på vores genkendelige og savnede karakterer, men også nye karakterer bliver en del af serien – og det er netop bekræftet, at én af de karakterer bliver non-binær. Læs med, og hør mere om seriens nyeste karaktertilføjelse!

I januar blev det offentliggjort, at vi snart kan se frem til en reboot af en af vores absolutte yndlingsserier - nemlig ’Sex and the City’.

Den nye reboot-serie kommer til at hedde ’And Just Like That’, og kommer til at foregå over i alt 10 afsnit. Serien vil byde på masser af venskabs- og kærlighedsdrama, som vi kender det fra ’Sex and the City’, nu blot i stedet med udgangspunkt i livet i 50’erne.

Vi kommer til at mangle den altid sjove og friske Samantha, men veninderne Charlotte, Miranda og Carrie kommer igen til at blive en trofast del af serien.

Læs også: To ikoniske mandlige karakterer bliver ikke en del af reboot

Reboot-serien kommer også til at blive akkompagneret af nye, dygtige skuespillere og nye, interessante karakterer.

Senest er det blevet bekræftet at ’Grey’s Anatomy’-stjernen, Sara Ramirez, bliver en fast del af den nye serie:

”Sara er et one-of-a-kind talent, dygtig til både komedie og drama – og vi føler os meget spændte og inspirerede til at skabe denne nye karakter til serien,” fortæller instruktør Michael Patrick King.

Læs også: 5 ting, du ikke ved om Sarah Jessica Parker

Sara kommer til at spille seriens første non-binære karakter, Che Diaz, som er standupkomiker og vært ved en podcast, som Carrie Bradshaw regelmæssigt er en del af.

”Che har et stort hjerte og en uhyrlig god humor samt et progressivt blik på kønsroller, hvilket har gjort Che selv og deres podcast meget populært,” fortæller Deadline om den nye karakter.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Læs også: Camila Cabello viser helt ny side af Askepot i kommende film

Imens vi venter på, at ’Just Like That’ udkommer, (datoen er endnu ukendt), kan du i galleriet herunder opdage 8 skjulte tegn fra ’Sex and the City’, som kun ægte SATC-fans kender til – tjek tegnene ud, og opdag om du en ægte SATC-fan!