SJP 5 ting, du ikke ved om Sarah Jessica Parker

Foto: MEGA

I januar blev det offentliggjort, at vi snart kan se frem til en reboot af en af vores absolutte yndlingsserier - nemlig ’Sex and the City’.

Den nye reboot-serie kommer til at hedde ’And Just Like That’, og vil endnu en gang byde på masser af venskabs- og kærlighedsdrama i byen, som aldrig sover. Vi kommer til at mangle den altid sjove og friske Samantha, men veninderne Charlotte, Miranda og Carrie kommer igen til at blive en trofast del af serien.

Især den fiktive fashionista, Carrie Bradshaw, glæder vi os til et gensyn med – højst sandsynligt iført brusende tylskørter, store pelsfrakker og selvfølgelig tårnhøje Manolo Blahnik-stiletter.

Læs også: 8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Men nu skal det handle om kvinden bag det verdensomspændende stilikon: Sarah Jessica Parker.

For selvom Sarah Jessica Parker ikke mener, at hun har særlig meget tilfælles med sit alter ego, Carrie, så er den amerikanske skuespillerinde, altså ifølge os, mindst lige så interessant, smuk, stilet og sjov.

Læs også: To ikoniske mandlige karakterer bliver ikke en del af reboot

Hvis du også gerne vil blive klogere på kvinden bag Carrie Bradshaw så læs med herunder, hvor vi har fundet 5 sjove ting, som du med garanti ikke vidste om Sarah Jessica Parker.

5 ting du ikke vidste om Sarah Jessica Parker

Læs også: Forbereder Sarah Jessica Parker sig til sin rolle som Carrie Bradshaw?

Relaterede artikler