Reunion Premieredato for nyt afsnit af ’Friends’ afsløret: Disse Hollywood-stjerner medvirker

Foto: MEGA

Der er gode nyheder, hvis du, ligesom resten af verden, går og venter spændt på det store reunion-afsnit af ’Friends’. Premieredatoen på genforeningen af de seks venner fra New York er netop blevet afsløret, og der er ikke længe til.

Skaberne bag ’Friends’ har afsløret, at vi kan se den eftertragtede genforening torsdag d. 27. maj på HBO Nordic.

I den længeventede reunion, kommer vi til at se de seks skuespillere tage tilbage til settet, hvor den populære serie blev optaget, og fortælle om, hvordan det var at filme serien, og hvad deres bedste minder er.

Læs også: Derfor er Courtney Cox som skabt til Friends-rollen Monica

Gensyn med flere stjerner

I forbindelse med premieredatoen, har HBO også afsløret, hvilke stjerner der, ud over de seks hovedpersoner, vender tilbage.

Fans af serien kan glæde sig til et gensyn med de elskede karakterer Janice og Gunther, som blev spillet af skuespillerne Maggie Wheeler og James Michael Tyler. Elliott Gould og Christina Pickles tager også del i den store genforening, hvor de fortæller om, hvordan det var at spille Ross og Monicas forældre, Jack og Judy.

Læs også: Her er de 10 mest populære Friends-episoder

Hvis man ser på listen over gæstestjerner, kan man også få øje på et par stjerner, der normalt ikke har noget med serien at gøre, og det har fået flere fans til at undre sig.

Det er blandt andet Justin Bieber, Lady Gaga og BTS, der kommer et smut forbi genforeningen. Det er ikke blevet afsløret, hvad de skal lave i afsnittet, men vi venter spændt på at se, om verdensstjernerne skal fortælle om deres forhold til den ikoniske serie.

Se hele listen over de mange gæstestjerner her:

En følelsesladet genforening

Selvom det populære cast har holdt kontakten til hinanden siden serien sluttede i 2004, så er det første gang i 17 år, at de samles i studiet, hvor det hele startede. Derfor har den store genforening fået titlen, 'Den, hvor de alle sammen mødes igen'.

Courteney Cox, der blev kendt som Monica, har tidligere fortalt, at genforeningen var ”meget mere følelsesladet” end hun havde regnet med. Samtidig afslører hun også, at det specielle afsnit indeholder en masse ”sjove og særlige overraskelser,” som helt sikkert vil glæde de spændte fans.

Den sentimentale stemning er også til stede i den første trailer til afsnittet. Se traileren her:

Læs ogsåPhoebe forudså stor modetrend i Friends

Kan du heller ikke vente med at se genforeningen af 'Friends'? Mens du venter spændt kan du se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 37 sjove facts om den populære tv-serie, du måske ikke kendte til. 

sjove friends facts

Relaterede artikler