Sex and the City To ikoniske mandlige karakterer bliver ikke en del af reboot

Foto: Sex and the City

I den nye SATC-reboot, med navnet ’And Just Like That’, kommer vi ikke blot til at mangle skønne og frisindede Samantha Jones (Kim Cattrall), men også to herlige mænd, som vi selv i vores værste mareridt aldrig havde troet, at vi skulle sige farvel til.

Vores helt egen Mr. Big (Chris Noth) vil nemlig ikke blive en del af den nye reboot. Efter at have heppet på ham og Carrie (Sarah Jessica Parker) igennem ikke bare seks sæsoner, men også to film, er vi en smule skuffede over, at deres ægteskab alligevel ikke klarede livets strabadser – måske deres første bryllupsforsøg burde have været en advarsel?

Læs også: 8 skjulte tegn, kun den sande SATC-fan har opdaget

En anden ikonisk mand, som vi desværre heller ikke får et gensyn med, er Steve Brady (David Eigenberg), som vi også heppede på hele vejen igennem showet og filmene. Eftersom Steve og Miranda (Cynthia Nixon) sammen har sønnen, Brady (Joseph Pupo), kan Steve selvfølgelig ikke skrives helt ud, og der går derfor også rygter om, at han kort vil dukke op på skærmen – fingers crossed!

Vores hjerte skippede et ekstra hjerteslag, da vi fandt ud af, at vi ikke kommer til at gense Carries Mr. Big og kun kort (forhåbentlig) kommer til at se Mirandas Steve – mon nogle andre har stjålent pigernes hjerter? Eller lever de endnu en gang livet som single girls i New York City?

Læs også: Sarah Jessica Parker løser endelig et årelangt skomysterie fra Sex and the City

Imens vi venter på svar, kigger vi i galleriet herunder nostalgisk tilbage på 35 af de bedste citater fra den originale serie.

De 35 bedste citater fra Sex and The City

Læs også: SJP afslører at hun er på 'Team Big' - hør Aidans reaktion

Relaterede artikler