Film og TV

Se billederne fra ELLE x Disney gallapremieren på Skønheden og Udyret

af Rose Maria Boelsmand 17/03/2017
I anledningen af premieren på Skønheden og Udyret afholdt Disney og ELLE en eksklusiv gallapremiere for Danmarks mode – og kulturelite. Se billederne fra det magiske ELLE x Disney univers, der var fremtryllet i aftenens eventyrlige anledning.

Få har været så spændte på verdenspremieren på Disneys Skønheden og Udyret som ELLE. I anledning af premieren på den nye indspilning af Disney-klassikeren fra 1991, inviterede Disney og ELLE til en eksklusiv gallapremiere, hvor mode- og kulturpersonligheder fra hele landet var inviteret til at se den længe ventede film i et helstøbt univers og i den fuldendte Imax-kvalitet, som filmen bør opleves i.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Skønheden og Udyret er en lige så magisk oplevelse i spillefilmsversionen med yndige Emma Watson i hovedrollen som Belle, som den originale tegnefilm. Men til forskel fra den animerede version bliver man i den nye spillefilmsversion bogstaveligt talt hvirvlet visuelt helt ind i det fortryllede franske landsby-og slotsunivers, da filmen er optaget i 3D, som gør, at man næsten føler man ville kunne række ud efter den forheksede rose i glasklokken. For at få den fuldendte oplevelse af filmens fascinerende tekniske kvalitet havde ELLE og Disney derfor inviteret til premiere i en af Danmarks to Imax-biografer, der findes i CinemaxX på Fisketorvet i København.

Og det var et ekstraordinært syn og oplevelse der ventede de 600 gæster til gallapremieren. Creative Director, Kenny Aleksandr i samarbejde med Disney, havde nemlig formået at kaste glans over CinemaxX’ foyer og skabt et komplet ELLE x Disney-univers, der var som taget direkte ud af filmen, og havde et stilfuldt og moderne touch.

"Der mangler magi i Danmark og i særdeleshed til filmpremierer. Det var derfor ønsket at skabe netop dét, med denne premiere. Derfor iscenesatte vi hele biografen, til at være noget helt ud over det sædvanlige. Der blev skabt et univers, som kunne give gæsterne en 360 graders oplevelse, hvor Disneys eventyrlighed og ELLEs stilfulde touch blev smukt forenet, for at bringe det magiske i en premiere-visning til live - Og resultatet var magisk!”, siger Kenny Alexandr, der selv var på gulvet hele dagen for vække eventyret til live i alle aftenens smukke dekorationer.

Gæsterne blev som det første mødt af en fortryllet skov med sne og en væltet kærre, som ledte tankerne hen på Belles fader, Maurice, da han for vild i skoven foran Udyrets slot. Herfra blev gæsterne ledt mod ”ballet” gennem svungne jernporte og op ad en snedækket bordeaux løber inde de blev mødt af det overdådige syn i foyeren, hvor Kenny Aleksandr og Disney havde dækket et dekadent middagsbord, der var som taget ud af festscenen ”Vær vor gæst” i Disney-filmen.

Blandt vilde fasaner, høje kagetårne og overdådige anretninger strålede porcelænselementer fra Royal Copenhagens fine Flora-serie, der er skabt til eventyrlige, kongelige affærer, i kombination med det fascinerende Flora Danica-stel, lystestager og vaser fra Norstjerne og en masse funklende fyrfadslysestager fra Frederik Bagger.

Læs også: 18 ting du ikke vidste om Beauty and the Beast

Guilty Cph stod for aftenens søde indslag med miniature-cupcakes med tårnhøje toppe besat med mini-macarons og fyldte chokolader der i sig selv smagte som et eventyr. Foyeren var desuden smukt udsmykket med blomster fra Bloom Box Copenhagen og svungne rokoko-inspirerede møbler udlånt fra LejDetHer.dk og Moltkes Palæ i København. Det danske rosé-brand, I Am Rosé, trakterede aftenens gæster med kølig rosa farvet rosé, mens de minglede inden filmen startede. Her kunne de også opleve en eksklusiv særudstilling af kjoler, der bl.a. var fløjet ind fra London i anledningen af ELLE x Disney premieren.

Læs også: Kom til afternoon tea à la Beauty and the Beast i London

Blandt kjolerne der var udstillet som del af Belles garderobe var én kreeret af den danske kjole-kunstner, designeren Jesper Høvring med inspiration fra Skønheden og Udyret og den stod side om side med den ikoniske guld-kjole Belle er iført fra musical-versionen af Beauty and the Beast, der har spillet på Det Nye Teater. I Belles ’garderobe’ kunne man desuden opleve en anden verdenspremiere, nemlig en limited edition kollektion af sneakers fra Asics Tiger, der er ultra Belle-inspirerede med originale tekstiler fra filmkostumerne og små detaljer som broderede roser. På den måde synes oplevelse mellem Disneys magi og ELLEs modeunivers fuldendt. Sidst, men ikke mindst havde Georg Jensen, Nespresso og Profil Optik leveret præmier til tre heldige vindere, og Kildevæld og A Xoco forkælede alle gæster med læskende drikke og lidt sødt, der kunne nydes under filmen.

Læs også: Asics lancer Beauty and the Beast sneakers

Se med i galleriet, med billeder fra den flotteste gallapremiere Danmark længe har set:

ELLE & Disney takker alle aftenens sponsorer for at bidrage til et magisk og helstøbt univers. Stor tak til:

Bloom Box Copenhagen, Guilty CPH, Lejdether.dk, Tapet-Café, Cotter, Moltkes Palæ, Royal Copenhagen, Nordstjerne, Georg Jensen, Nespresso, Profil Optik, I AM rosé, Kildevæld, Anton Berg/A Xoco, Fuji Film, Vester Kopi og Kenny Alexandr.

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her