Kom til Afternoon Tea à la 'Skønheden og Udyret'

Foto: PR

Vi kan slet ikke vente med at gense vores yndlingskarakterer i den nye Skønheden og Udyret, når den officielt har premiere d. 16 marts 2017. Og heldigvis er vi ikke de eneste, der er begejstrede for den eventyrlige film. Kensington Hotel i London byder nemlig velkommen inden for til Afternoon Tea à la Skønheden og Udyret, så du kan få endnu mere Skønheden & Udyret. 

Læs også: 18 ting, du ikke vidste om Skønheden og Udyret

Indtil november 2017 tilbyder Kensington Hotel en særlig menu på hotellets Town-restaurant, som går under navnet ”Tale As Old As Time”, og som er inspireret af de mest berømte scener fra Skønhedeen & Udyret. I menuen får du blandt andet vanilje og guld gele med et rose kronblad indeni, snebolde lavet af kokos og chokolade, der inspireret af Belles og Udyrets sneboldskamp og en ur-tærte med Cogsworths hoved på. Og for at få den helt ultimative Skønheden og Udyret-oplevelse, er der selvfølgelig Mrs. Potts og Chip Potts service. 

... Så bliver det næppe mere sødt! 

Se også: 11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Du kan prøvesamge de særlige menu frem til noveber 2017, men da der allerede er booket helt indtil juni 2017, er der bare med at få bestilt bord i en fart - du kan bestille her

Vil du spise som Belle koster det 38 dollars (266 kr.) og 49 dollars (343 kr.), hvis du vil tilføje et glas champagne.  

I galleriet har vi samlet de fine billeder fra Kensington Hotel, der kan få enhver Skønheden og Udyret-fan til at drømme om en tur til London. 

Kom til afternoon tea a la Skønheden og Udyret

Relaterede artikler