Asics lancerer Beauty and the Beast sneakers

Foto: PR

Lige om lidt gryer dagen, mange har ventet på i flere år: Premieren på spillefilmsversionen af Disney-klassikeren Beauty and the Beast, med yndige Emma Watson og flotte Dan Stevens i hovedrollerne som Belle og den forvandlede prins. Vi sukker allerede!

Vi har lige siden nyheden om genindspilningen af Disney-filmen glædet os til at se alle Belles smukke kjoler komme til live på det store lærred, når filmen har verdenspremiere d. 17. marts 2017. Kjolerne emmer af eventyr og old-school magi, men gad vide hvordan Belle ville være klædt, hvis hun var en moderne heltinde?

Det svar giver sports-brandet Asics, der i anledning af premieren på Beauty and the Beast lancerer en limited edition sneaker-kollektion under sub-brandet Asics Tiger.

De Belle-inspirerede sneakers er lavet ud af samme tekstil-stykker som Belles kostumer i filmen, som med ét slag gør Belles kjoler brugbare i gadebilledet i 2017. Farverne er holdt Belle-ish i afdæmpede nude, rosa, beige og hvid og har et fint tone-i-tone blomstermønster. Desuden er får Belle tilsat en moderne street-vibe med et funky graffiti-inspireret tryk under sålen, hvor der står ”Beauty” – hvis nogen skulle være i tvivl.

Asics Tiger x Disney kollektionen består af de to Asics-modeller Gel Lyte III og Gel Lyte V og forhandles eksklusivt hos nakedcph.com til priser fra 1.200 kr.

Se hele den fine kollektion i galleriet nedenfor.

Asics x Disney sneakers

 

Relaterede artikler