18 ting, du ikke vidste om Skønheden og Udyret

18 ting, du (formentlig) ikke vidste om Skønheden og Udyret
Foto: Beauty and the Beast

Den 17. marts 2017 har genindspilningen af Disneys Skønheden og Udyret premiere. På ELLE kan vi slet ikke vente med at gense et af vores yndlings eventyr, denne gang med bedårende Emma Watson i rollen som Belle. I anledning af den længeventede premiere, skruer vi tiden tilbage og ser nærmere på filmen, der lægger til grund for den nye spillefilmsversion, og har samlet hele 18 finurlige stykker viden, som er sjove at vide, når man ser eller genser Disneys Skønheden og Udyret.

Tegnefilmen 'Skønheden og Udyret' udkom i 1991 og fik stor succes som både Disney-film og senere i utallige musicals. Og selvom det nok er en af de Disney film, der er afspillet flest gange og rangerer højt på mange Disney-favoritlister, er der stadig sjov viden, der kan supplere det smukt fortalte eventyr - og vi har samlet hele 18 her! 

Læs også: 11 ting, du (muligvis) ikke vidste om Sex and the City

Ved du eksempelvis, om Gaston egentlig overlevede sit styrt fra slottet i slutningen af filmen? Eller hvad prinsens navn i virkeligheden er? Eller har du måske nogensinde tænkt over, hvilket dyr det er, Udyret minder om?

Alt det og meget mere har vi samlet i galleriet herunder… Hvor mange ting vidste du i forvejen? 

18 ting, du (formentlig) ikke vidste om Skønheden og Udyret

Køb ELLE

Relaterede artikler