And Just Like That, Carrie og Charlotte
Foto: Mega
And Just Like That

Her er det længeventede, første klip og premieredato på SATC-reboot

5/10/2021
"Jeg kunne ikke lade være med at undre mig," siger vores foretrukne klummeskribent i flere afsnit af 'Sex And The City'. Det samme tænker vi, efter det første klip fra 'And Just Like That'-serien er blevet offentliggjort.

På seriens Instagram-profil, justlikethatmax, er der mandag morgen blevet delt det første klip fra serien, hvilket har resulteret i, at flere SATC-fans har svært ved at få armene ned eller lade tankerne stå stille.

Læs også: Disse to ikoniske, mandlige SATC-karakterer bliver ikke en del af reboot

Klippet viser fire dele fra to forskellige scener. Vi ser først de tre hjerteveninder, Miranda, Carrie og Charlotte, for som I ved, kommer vi jo desværre til at undvære den selvsikre fanfavorit, Samantha Jones. De tre veninder befinder sig på et offentlig sted, med mange mennesker omkring sig. På samme tid vender de sig rundt og viser begejstring for nogen eller noget, vi endnu ikke kender til.

Flere har dog en formodning om, at det må være Mr. Big, eftersom de efterfølgende tre dele i det afslørrede Instagram-klip er af ham og Carrie.

Dog går der rygter om, trods vores foretrukne on-again, off-again, on-again-par er set sammen på settet, at de klip og billeder vi hidtil har set med Mr. Big, skal forestille at være Carries hallucinationer – og at "forever mine, forever thine, forever ours" derfor er et overstået kapitel.

Læs også: Her er de bedste 'Sex And the City'-citater

Men om rygterne taler sandt vides endnu ikke, og vores undren må derfor stå til lidt endnu. Heldigvis er der nu ikke længe til, at vi igen kan se Carrie & Co. vandre op og ned ad Manhattens gader, for serien får premiere allerede i december på HBO Max. Kunne man ønske sig en bedre julegave? Det tror vi ikke!

Mens vi spændte venter på flere offentliggørelser fra 'And Just Like That'-serien, kan du tabe kæben og drømme om at svinge dankortet, når vi i galleriet herunder har samlet nogle af de outfits, der hidtil er blevet delt fra serien.