Sex and The City De 35 bedste citater fra Sex and The City

Foto: Sex and The City

De fleste kvinder, hvad end du er i 20’erne, 30’erne eller 40’erne, har set Sex and The City. Nogle har set serien en enkelt gang, mens andre trofast har ’catchet up’ med yndlingsvinderne fra Manhattan et par gange om året.

Sandheden er, at det nok ikke kan tælles på en hånd, hvor mange gange vi har set Sex and The City.

Men der er virkelig også meget godt at komme efter. Og selvom Sarah Jessica Parker (aka. Carrie Bradshaw) selv har kritiseret serien i nutidens lys for at være for snæversynet, så kan det aldrig ændre på den enorme kærlighed, vi har til serien.

Ja, kærlighed. Det lyder måske overdrevet, men Sex and The City er jo ikke bare en underholdningsserie.

Det er også en (fremragende) modeguide, trøstende skulder ved knuste hjerter og et bevis på, at veninder er noget af det vigtigste i dit liv.

Læs også: 20 perfekte Sex and The City episoder, der løser alle parforholdsproblemer.

Det og meget mere har Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes, Charlotte York og Samantha Jones bevist, mens de har leveret nogle af de bedste og mest legendariske citater igennem tiden.

Hvem husker for eksempel ikke Charlottes ”Maybe we can be each other’s soul mates. And then we can let men be just these great, nice guys to have fun with” eller i den anden bolddgade, Carries “Swear on Chanel”.

Der er mange flere at komme efter, og vi har (med glæde) set serien igennem endnu engang for at udvælge de 35 bedste citater fra Sex and The City.

De er alle samlet i galleriet herunder, hvor du kan scrolle løs:

De 35 bedste citater fra Sex and The City

Relaterede artikler