SATC 8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Foto: Sex and the City

I mere end to årtier har vi grint, grædt og følt med vores fire Cosmopolitan-drikkende veninder Carrie, Charlotte, Samantha og Miranda, i Sex and the City. Vi har fulgt deres venskab, karriere, familie- og parforhold – og alt derimellem.

Her på redaktionen genser vi gerne vores absolutte yndlingsserie mere end én gang. Vi finder nemlig evig inspiration i karakterernes fantastiske outfits, og så ville vi da heller ikke have noget imod at traske rundt i summende New York i et par Manolo Blahniks hver dag (selvom vores fødder nok ville).

Læs også: De 35 bedste citater fra Sex and the City

Selvom du måske, ligesom os, er stor SATC-fan og har genset serien mange gange, så udfordrer vi dig hermed i din SATC-knowledge. Vi har nemlig fundet 8 skjulte tegn, som kun en sand SATC-fan ville have opdaget – er du klar?

8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Var du klar over disse skjulte tegn? Hvis ikke, så er vi sikre på, at du nu ikke kan vente med at gense serien endnu engang og analysere den på ny. Det er nemlig lige præcis det, som vi elsker ved SATC – alle de skjulte tegn, som gør, at vi kan se den igen og igen!

Psst … Hvis du allerede kendte til de skjulte tegn og har genset serien lidt for mange gange, så husk på at der snart er en helt ny SATC-sæson på vej!

Læs også: To ikoniske mandlige karakterer bliver ikke en del af reboot

 

Relaterede artikler