De 5 mest skuffende Netflix-serier – og den mindst skuffende
Foto: How I Met Your Mother
Netflix

De 5 mest skuffende serier på Netflix – og den mindst skuffende

af Cecilie Stubkjær Ottosen 4/03/2021
Elsker du også at streame serier på Netflix, men hader at blive skuffet? Så læs med her, hvor ELLE giver dig svaret på, hvilke 5 serier på Netflix, som er de mest skuffende – og hvilken, som er mindst.

Vi er vilde med at ligge under dynen og streame serier på Netflix, og har næsten altid nogle nye på listen, som vi skal i gang med, så snart vi har færdiggjort én af de serier, som vi allerede er startet på.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Nogle gange kan en ny serie desværre skuffe – og det finder man oftest først ud af efter, at man allerede har brugt fem timer på at give den en chance (skideirriterende).

Men det har den britiske markedsportal, OnBuy, tænkt sig at lave om på! De har nemlig lavet en undersøgelse, som viser hvilke 5 serier på Netflix, som er de mest skuffende – og også, hvilken du roligt kan give dig i kast med uden at skulle opleve endnu en serie-skuffelse.

Undersøgelsen har de lavet ved at få 3.249 personer til at liste de 15 serier på Netflix, som de finder mest skuffende.

Læs også: De 3 mest cheesy romantiske komedier - og den mindst cheesy

På en femteplads ligger sci-fi-serien, ’Black Mirror’, som foregår i en dystopisk fremtid, hvor teknologien har taget overhånd – måske for meget overhånd?

På en fjerdeplads finder vi den ellers populære, amerikanske sitcom, ’How I Met Your Mother’. De fem venners historie var åbenbart ikke nok til ikke at skuffe seerne, og monstro den lidt kontroversielle afslutning også spillede en rolle i skuffelsen?

Læs også: Anne Hathaway var langt fra førstevalg til 'The Devil Wears Prada'

På en tredjeplads ligger den spanske dramaserie, Money Heist, og dette endda på trods af, at serien er den mest sete ikke-engelsksprogede serie på Netflix.

På en andenplads ligger den meget hypede sci-fi-serie, ’Stranger Things’, som desværre også var en skuffelse for mange seere – måske den var blevet hypet lidt for meget?

På en solid førsteplads ligger den 2021 Golden Globe-nominerede serie, ’Ozark’, som seerne fandt som den mest skuffende serie på Netflix overhovedet.

En serie som du roligt kan give dig i kast med, er fantasy- og krimidramaet, ’Lucifer’. Djævlen, Lucifer, vender tilbage fra helvede og starter et nyt liv på jorden som ejer af en natklub og politiassistent, og hans djævelske hjerte begynder langsomt at nyde livet på jorden – og kærligheden som følger med.

Læs også: The Handmaid's Tale vender tilbage: Her er alt, vi ved om sæson 4

Måske du skal gentænke dine kommende serie-valg efter denne udmeldelse? Eller måske du tager kampen op, og blot håber på ikke at blive skuffet?

Vi har i galleriet herunder fundet 7 serier, som får nye sæsoner i 2021, og som vi i hvert fald er helt vilde med – på trods af at der også gemmer sig én angiveligt skuffende serie i blandt …

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2021-11-11/redaktionens-favoritter-3_2.jpg

Blazer, Cos

DKK 1.200,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-4_2.jpg

Strik, & Other Stories

DKK 700,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-5_2.jpg

Jeans, Nanushka

DKK 2.190,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-6_2.jpg

Taske, Marge Sherwood

DKK 1.600,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-7_2.jpg

Kjole, Isabel Marant Étoile hos Net-a-porter

DKK 2.080,-
Køb her
/2021-11-11/redaktionens-favoritter-8_2.jpg

Skjorte, Anine Bing hos Net-a-porter

DKK 1.340,-
Køb her