Romantik De 3 mest cheesy romantiske komedier - og den mindst cheesy

Foto: Bridget Jones's Diary

Vi elsker at ligge under dynen og se en god romantisk komedie assisteret af en plade chokolade og et godt glas vin. Men hvilken romantisk komedie er egentlig den mest cheesy? Og hvilken bør du se, hvis du helst vil undgå al for meget romantisk kærlighedspladder? Vi giver dig svaret her!

Den britiske markedsportal OnBuy har nemlig lavet en undersøgelse, som viser, hvilke 10 romantiske komedier, der er de mest cheesy, og hvilken, der modsat er mindst.

Det har de gjort ved at tælle, hvor ofte der er et romantisk øjeblik i hver film, hvilket inkluderer, hvor mange kys, bryllupper, romantiske sange, gaver, dates, heart-breaks og par, man ser i filmene. OnBuy talte også, hvor mange gange ordene ”love” og ”attraction” blev nævnt, samt hvor mange gange ordet ”sex” var sagt eller udført i filmen.

Læs også: Her kan du se de bedste modedokumentarer helt gratis

På en tredjeplads, som den mest cheesy romantiske komedie, ligger ’The Wedding Singer’, hvor man kan opleve et romantisk øjeblik hvert minut og syvende sekund. Filmen med Adam Sandler og Drew Barrymore i hovedrollerne snupper også titlen som filmen med flest antal bryllupper – hvilket måske ikke er så overraskende ud fra den lidt afslørende titel.

På en andenplads ligger filmen ’Bridget Jones’s Diary’ med charmerende Renée Zellweger i hovedrollen. Her skal du blot vente 59 sekunder for et romantisk øjeblik – og så gør det jo heller ikke noget dårligt for romantikken, at vi får lov til at se Hugh Grant kæmpe for kærligheden (selvom han nu ikke behøver at kæmpe for vores).

På en førsteplads, som den mest cheesy romantiske komedie, ligger filmen ’When Harry Met Sally’ med kun 48 sekunder imellem hvert romantisk øjeblik. Denne gamle klassiker fra 1989, med Meg Ryan og Billy Crystal i hovedrollerne, vinder også førstepladsen for flest kys og talen om eller hændelser med sex.

Hvis du derimod helst vil undgå en alt for cheesy romantisk komedie, så skal du gå efter filmen ’Sleepless in Seattle’. Her er der hele 3 minutter og 13 sekunder imellem hvert romantisk øjeblik.

Filmens hovedpersoner, Sam (Tom Hanks) og Annie (Meg Ryan), er adskilte gennem hele filmen, hvilket dermed gør, at filmen placeres på en første plads over de mindst cheesy romantiske komedier.

Læs også: 8 skjulte tegn, kun den sande Sex and the City-fan har opdaget

Hvis du, ligesom os, er en sucker for romantiske komedier, så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 11 af Nicholas Sparks skønne film, som med garanti vil få dig ud på en følelsesladet rejse. Glædelig valentinsweekend!

11 Nicholas Sparks-film til den håbløse romantiker

 

Relaterede artikler