Afsløring Anne Hathaway var langt fra førstevalg til ’The Devil Wears Prada’

Foto: MEGA

Den skønne, Oscar-vindende Anne Hathaway er kendt for sit dygtige skuespil, og er især kendt for roller som Amelia i ’Prinsesse eller ej’, Fantine i ’Les Misérables’ – og selvfølgelig rollen som Andy Sachs i ’The Devil Wears Prada’.

Modefilmen fra 2006 som instruktør David Frankel, producer Wendy Finerman og forfatter Aline Brosh står bag, er baseret på Lauren Weisbergers novelle fra 2003. I filmen er Andy (Anne Hathaway) assistent for den skrappe og krævende Editor in Chief, Miranda Priestly (Meryl Streep). Filmen var én af Hathaways største succeser i 00’erne.

Læs også: Chrissy Teigen ærer sin aføde søn på den dag, han skulle have været født

Da Anne Hathaway i fredags dukkede op til den amerikanske drag-konkurrence, ’RuPaul’s Drag Race’, afslørede hun dog, at hun ikke var førstevalg til rollen som Andy – og heller ikke andet valg.

Hathaway dukkede op for at motivere deltagerne til aldrig at give op, og da deltageren Rosé spurgte skuespillerinden, om der var nogle roller, som hun blev nødt til at kæmpe ekstra hårdt for, sagde Hathaway:  

”Hvor lang tid har du? Jeg vil give dig lidt sladder: Jeg var det niendevalg for ’The Devil Wears Prada’ - men jeg fik rollen! Så bare hold ud og aldrig giv op.”

Rachel McAdams, som især er kendt fra ’The Notebook’ og ’Mean Girls’, var angiveligt førstevalg til rollen som Andy, men hun takkede nej, fordi hun ikke var passioneret nok omkring filmen.

Både ’Homeland’-stjernen, Clare Danes, og sanger og skuespillerinde, Juliette Leiws, skulle angiveligt også have været til audition til rollen som Andy.

Læs også: Se Kourtney Kardashians håndskrevne kærlighedsnote til ny kæreste

Hvis du, ligesom os, er helt vild med seje og smukke Anne Hathaway, så tag et kig i galleriet herunder, hvor vi har samlet nogle af hendes bedste øjeblikke.

Anne Hathaway er den nye catwoman

Læs også: Anne Hathaway

Relaterede artikler