Serier, der får nye sæsoner i 2021
Foto: Emily in Paris
Streaming

7 serier, der får nye sæsoner i 2021

af Cecilie Stubkjær Ottosen 18/02/2021
Vi ELSKER serier, og følger gerne med i minimum et par stykker af gangen – så er man nemlig altid sikret god underholdning. Læs med, når vi giver dig et overblik over, hvilke populære serier, der får nye sæsoner i 2021.

Der findes næsten ikke noget bedre efter en lang arbejdsdag, end at krybe ind under dynen og se en god serie – gerne akkompagneret af en god plade chokolade, selvfølgelig.

Nogen gange kan man endda blive så optaget af en god serie, at man ender med at bingewatche hele serien på én enkelt dag – og det er selvfølgelig ikke optimalt, hvis man har andre gøremål, men hvis dagen alligevel skulle bruges på afslapning, så bruger vi den gerne sådan.

Læs også: De 3 mest cheesy romantiske komedier - og den mindst cheesy

Heldigvis er der masser af gode serier på markedet, så selvom du kommer til at bingewatche en hel serie, så lover vi dig for, at du stadig har masser af andre nye, gode serier at gå i gang med!

ELLE har i galleriet herunder samlet et overblik over nogle af de mest populære serier, der får nye sæsoner i 2021 – og du kan godt glæde dig! Vi ser blandt andet frem til et gensyn med byer som Paris, New York og Birmingham.

Læs også: Her er den længe ventede premieredato på 'Freinds'-reunion