Friends Her er den længe ventede premieredato på ’Friends’-reunion

Foto: Friends

Selvom det næsten er 27 år siden, det første afsnit af ’Friends’ udkom, så er seriens popularitet ikke til at tage fejl af. Som en trofast gammel ven kan serien altid bruges til at løfte humøret, så det er ikke så svært at forstå, hvorfor hitserien stadig bliver streamet igen og igen.

Derfor var det en kæmpe nyhed, da skaberne af ’Friends’ sidste år afslørede, at de ville filme en reunion, hvori seriens skuespillere ville blive genforenet foran et publikum for første gang siden 2004.

Desværre blev genforeningen aflyst på grund af coronarestriktionerne, der betød, at det ikke var muligt at filme udsendelsen. Men nu tyder det på, at vi får den store reunion at se, hurtigere end vi havde forventet. Could we BE anymore excited?

Læs også: Veninderne fra Friends overraskede alle med Emmy Award-reunion

HBO’s Chief Content Officer, Casey Bloys, afslører, at fansene kan forvente at se den store reunion i løbet af foråret. Det betyder, at vi senest til maj kommer til at se Ross, Joey, Chandler, Monica, Phoebe og Rachel sammen igen.

Ikke nyt afsnit

Hvis man forventer et helt nyt ’Friends’-afsnit bliver man desværre skuffet. I stedet kommer vi til at se de seks skuespillere tage tilbage til settet, hvor den populære serie blev optaget, og fortælle om, hvordan det var at filme serien, og hvad deres bedste minder er.

David Schwimmer, der spillede Ross, fortalte dog til Graham Norton, at selvom det kun er en genforening, så kommer de muligvis til at læse op fra et manuskript. Har forfatterne mon lavet en kort scene, hvor man finder ud af, hvad vennerne laver i dag? 

I starten af april blev genforeningsafsnittet optaget i Los Angeles i samme studie, hvor den originale serie blev filmet. Ifølge BBC var der også et livepublikum til stede, som overholdte alle coronarestriktionerne, og nogle af dem har afsløret, at man blandt andet kommer til at se Monicas ikoniske lilla lejlighed og det berømte springvand fra introsangen. 

Læs også: Phoebe forudså stor modetrend i Friends

Lisa Kudrow, der spillede den elskværdige Phoebe, afslørede tidligere på året, at hun på forhånd havde filmet små scener til genforeningen. Selvom hun ikke afslørede præcis, hvad hun filmede, fortalte hun, at de kommer forbi ”en kaffebar.” Kunne det mon være den ikoniske Central Perk, hun hentyder til?

Vi kan næsten ikke holde ventetiden ud, men heldigvis kan vi ind til da trøste os selv med at (gen)se alle 10 sæsoner af ’Friends’ på HBO. 

Mangler du inspiration til, hvilket 'Friends'-afsnit, du skal se til aftensmaden? Kig med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 af de mest populære 'Friends'-afsnit. 

De mest sete Friends-episoder

Relaterede artikler