Foto: Line Thit Klein
Venindebog

20 spørgsmål til ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal

af Amalie Takahashi Christiansen 13/03/2020
Hvad gør dig genert? Dit bedste køb nogensinde? Har du et styling-tip? Og hvad er din guilty pleasure? Alt det og meget mere kan du få svaret på fra nogle af de sjove, skøre, cool, skarpe og lækre damer, vi beundrer herinde på ELLE-redaktionen.

Du kender sikkert venindebogen fra din barn- og ungdom, hvor små hemmeligheder og skøre tanker blev skrevet ned og delt med resten af venindeflokken.

Den har vi ELLE-ficeret, og hvis du har lyst til at læse om de andre inspirerende kvinder, som vi allerede har haft besøg af her på domænet, så klik ind på Sus WilkinsMie JuelSophia RoeEmilie LiljaFrederikke LegaardLaura LawaetzRebecca LaudrupCathrine Widunok Wichmand, Sille HenningJosephine HøjbjergBea FagerholtBarbara GullsteinMelissa BechKaroline Dalls og Sidsel AllingJosephine BredstedFrederikke ToftsøOh LandsTrine Kjær og Helene Skyttes venindebog.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

I dag byder vi velkommen til ELLEs chefredaktør, Cecilie Ingdal her i venindebogen.

Cecilie har en vidunderlig karisma og en frisk energi, som hun bjergtager alle og enhver med - og måske er det bl.a. derfor, at hun med sit hårde slid gennem årene har formået at etablere ELLE som et af de førende modemagasiner i Danmark siden dansk ELLEs lancering i 2008. 

Man kan stort set altid høre Cecilie nærme sig på lang afstand. Hun bliver afsløret af sine klikkende hæle, som hun elegant bevæger sig rundt i - sjældent erstattet med et par cool sneakers, som hun også sporter sammen med et smukt sammensat outfit.

Hun har tilbragt det meste af sin karriere i mediebranchen (selv om hun er uddannet jurist) og er en fremtræden person indenfor den danske modebranche. Inden hun satte sig i chefstolen hos ELLE, havde hun sit første redaktørjob på livsstilsmagasinet Where2Go - så det er med en stor rygsæk af viden, at Cecilie styrer redaktionen her på ELLE med en kærlig, men sikker hånd.

Læs med herunder, når Cecilie udfylder en side i venindebogen, hvor hun fortæller om sin nuværende shoppeangst og om sin guilty pleasure (... som de fleste nok kan relatere til).

Foto: Asger Mortensen

Udover mit navn kalder folk mig: Dem, der altid har kendt mig kalder mig Cille, og mine forældre kalder mig Cillemus.

Alder: 45 år.

Livret: Jeg har ikke en decideret yndlingsspise, men jeg elsker, når folk (også) har gjort sig umage i køkkenet. Selv er jeg en elendig kok.

Da jeg var lille, ville jeg være: Jeg kan se i mine gamle venindebøger, at det skifter meget alt afhængig af, hvem jeg har set op til… Så alt fra læge som min far, lærer (var vild med min dansklærer i de små klasser) og så senere advokat (pga. Harry Hamlin fra L.A. Law …).

Mit bedste køb nogensinde: Er mit hjem.

Hvis jeg skulle beskrive mig selv med tre ord, ville det være: Positivt sind, let flyvsk og aldrig bange for at smøge ærmerne op.

Min absolut yndlingsby er: Paris, men jeg elsker at bo midt i København.

Det har jeg altid i tasken: Udover lipgloss og høretelefoner, så har jeg som regel en rawbar eller lignende snack.

Sidste gang jeg græd, var: Da jeg læste Sara Omars Skyggedanseren. Det var i et fly, så jeg måtte lukke bogen for ikke at skræmme min sidemand.

Mit næste køb er: Vi har de sidste måneder arbejdet på ELLEs bæredygtige nummer, som udkommer den 26. marts – og jeg må indrømme, at vores fokus på modebranchens overproduktion og miljøsvineri har givet mig lidt shoppeangst for nu… Jeg overvinder den helt sikkert, men jeg tænker langt mere over hvert køb, jeg gør i dag, end jeg gjorde for fem år siden. Men en af Karl Monies cool Arcana-kander må nu gerne flytte ind hos mig – eller Sophie Bille Brahes Boucle Ensemble-øreringe – dem har jeg sukket over i årevis.

Jeg vil gerne blive bedre til: At være i nuet. Når man arbejder med mode, som jeg gør, er man altid flere skridt foran – og jeg glemmer ofte at sætte ordentlig pris på det, der er nu.

All time favorite movie: Jeg kan stadig finde nye nuancer i Dirty Dancing, Pretty Woman og Love Actually på trods af, at jeg ikke har tal på, hvor mange gange jeg har set dem.

Jeg er komplet afhængig af: Min morgenlatté serveret af min kæreste – og min datters kærlighed.

Det gør mig vred: Når folk bliver behandlet uretfærdigt.

Jeg er gladest, når: Dem omkring mig er glade. 

Den her sang får mig altid på dansegulvet: Justin Timberlakes Can’t stop the Feeling … Til jul er det Maria Careys All I want for Christmas.

Det item i min garderobe, jeg bruger allermest er: Mine Totême-jeans.

Mit højeste ønske er: Ikke overraskende lige nu - at vi får bugt med covid-19 uden for mange ofre. Det er ikke til at bære med alle de dødsfald og voldsomme konsekvenser virussen bibringer os alle.

Guilty pleasure: Jeg er en snacker… Og kan ikke handle eller gå forbi en kiosk uden lige at skulle købe et eller andet unødvendigt…

Jeg er stolt af: Mange ting – personligt, at jeg har en familie, hvor vi har formået at stå sammen i tykt og tyndt også selvom dyngerne indimellem går højt - Fagligt at have skabt ELLE i Danmark sammen med mit team af dygtige, flittige og dedikerede kvinder – og se dem udvikle sig over årene.

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2022-05-17/arket-.png

Arket, 490 kr.

Køb her
/2022-05-17/gannishorts.png

Ganni, 1.400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/costop.png

Cos, 320 kr. 

Køb her
/2022-05-17/arket.jpg

Arket, 490 kr. 

Køb her
/2022-05-17/guccimiinto.jpg

Gucci, Boozt, 2.090 kr. 

Køb her
/2022-05-17/esteelaudersephora.png

Estée Lauder, Sephora, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/coskjole.png

Cos, 790 kr. 

Køb her
/2022-05-17/andotherstoriesballerina.png

And Other Stories, 650 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ganniblazer.png

Ganni, 2.500 kr. 

Køb her
/2022-05-17/chanelmatas.jpg

Chanel, Matas, 380 kr. 

Køb her
/2022-05-17/ecooking.png

Ecooking, 240kr. 

Køb her
/2022-05-17/ginatricotbukser.png

Gina Tricot, 250 kr. 

Køb her
/2022-05-17/junabahne.png

Juna, Bahne, 750 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtop.png

H&M, 180 kr. 

Køb her
/2022-05-17/framacareofcarl.png

Frama, Care Of Carl, 280 kr. 

Køb her
/2022-05-17/remainboozt.png

Remain Birger Christensen, 900 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekdayjeans.png

Weekday, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/pernillecorydon.jpg

Pernille Corydon, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/haykitchenone.jpg

Hay, Kitchenone, 400 kr. 

Køb her
/2022-05-17/hmtaske.png

H&M, 350 kr. 

Køb her
/2022-05-17/weekendbymaxmaraboozt.png

Weekend By Max Mara, Boozt, 1.700 kr. 

Køb her