Victoria's Secret Angel Victoria’s Secret tilføjer for 4. gang en engel til samlingen på bare én måned

Foto: MEGA

Den 10. april 2019 har Victoria’s Secret offentliggjort, at de har tilføjet (endnu!) en engel til samlingen – og det er altså den 4. model på under en måned, som får englestatus.

Den 22-årige amerikanske topmodel Grace Elizabeth har nemlig netop fået tildelt de populære vinger, og melder sig i rækken af nye "ansigter" i den eksklusive familie, som den seneste måned er blevet udvidet med ungarske Barbara Palvin, engelske Alexina Graham og engelske Leomie Anderson.

Grace Elizabeth er dog ikke helt uvant i Victoria’s Secret-familien – hun har nemlig gået det årlige show siden 2016, og så har hun også siden 2016 været ansigt og talsperson for mærket PINK, som hører Victoria’s Secret, og som har til formål at lave undertøj til yngre voksne og teenagere.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Graze Elizabeth startede sin modelkarriere allerede som 16-årig, og på trods af Grace Elizabeths stadig unge alder, har hun været vidt omkring.

Hun har blandt andet skudt kampagner for Versace, Michael Kors, Max Mara og Hugo Boss, og gået show for blandt andre Chanel, Alexander Wang, Tommy Hilfiger, Ralph Lauren, Dolce & Gabbana, Missoni, Fendi, Bottega Veneta, Stella McCartney, Isabel Marant – ja, listen er lang. 

Læs også: Se alle de 75 looks fra Victoria’s Secret modeshow 2018

Og så har hun også flere gange været forsidemodel for både ELLE, Vogue og Harper’s Bazaar - tilbage i november 2018 viste hun sig blandt andet på forsiden af det tyrkiske Vogue med de skarpeste og smukkeste røde læber til dato:

Og nu kan Grace Elizabeth altså også skrive en ”Victoria’s Secret Angel” på sit CV, og det havde hun også svært ved at skjule sin begejstring for (hvilket man jo egentlig godt kan forstå):

Grace Elizabeth er dermed den 16. model i verden, der lige nu har engle-status.

Men har du også lidt svært at sætte navne på alle Victoria’s Secrets nuværende engle? Så har vi samlet alle de 16 modeller i galleriet nedenunder.

De 15 nuværende Victoria's Secret-engle

Relaterede artikler