Victoria's Secret Se alle de 75 looks fra Victoria’s Secret modeshow 2018

Foto: Ritzau/Scanpix

Få modeshows får lige så meget opmærksomhed som det årligt Victoria’s Secret modeshow. Hele verden sidder klar, når englene spankulerer ned af catwalken i de små og udfordrende klæder. 

Og i går var ingen undtagelse. Torsdag den 8. november 2018 stod der nemlig Victoria’s Secret modeshow på kalenderen. Live fra Pier 54 i New York City gled modellerne, iført undertøj og vinger, ned af catwalken.

Adriana Lima, Candice Swanepoel, Gigi Hadid, Bella Hadid, Kendall Jenner, Winnie Harlow, vores helt egen Josephine Skriver og mange, mange flere gik ubesværet ned af den lange catwalk, mens forskellige musikere underholdte live med deres største hits.

Læs også: Victoria’s Secret afslører årets 'Fantasy Bra' - og i år kan den blive din!

Showet blev blandt andre spillet op til tonerne af Rita Ora, Shawn Mendes og Halsey.

Rita Ora under Victoria's Secret modeshow 2018. Foto: Ritzau/Scanpix

Rita Ora under Victoria's Secret modeshow 2018.

Victoria’s Secret modellerne er som bekendt delt op i to kategorier. Der er de almindelige modeller, som går showet når de bliver inviteret til det. Disse talte blandt andre ”de nye piger i klassen” som Winnie Harlow, Sadie Newman, Cheyenne Maya Carty og Allanah Walton.

Læs også: Her er de 18 nye modeller, der skal gå Victoria's Secret show 2018.

Derudover er der holdet af Victoria’s Secret Angels, som er fast inventar på catwalken. Disse tæller, som altid, blandt andre Alessandra Ambrosio, Behati Prinsloo, Lily Aldrigde og danske Josephine Skriver.

Showet den 8. november 2018 blev dog også det sidste for en af englene. Den 37-årige brasilianske model, Adriana Lima, gik, som den allersidste, grædende ned af catwalken, og efter showet bekræftede hun med en video på sin Instagram, at det var blevet tid til at bruge Victoria’s Secret-vingerne på at flyve nye steder hen. Vi glæder os til at se, hvad der er i vente for den langbenede mor til to.

Men udover det tårevædede farvel fra Adriana Lima bød showet på meget, meget mere. I galleriet herunder har vi samlet aftenens 75 looks, så du kan scrolle løs og lade sig forsvinde væk i det glitterfyldte engleland…

Psst! Hele showet vises på den amerikanske tv-kanel ABC den 2. december 2018.  

Se alle 75 looks fra Victoria’s Secret modeshow 2018

 

Relaterede artikler