Victoria's Secret Angel Alexina Graham er Victoria’s Secrets nyeste engel

Foto: MEGA

Den 29-årige engelske model er netop blevet offentliggjort som Victoria’s Secrets nyeste engel, og med Alexina som en del af engle-flokken, er hun faktisk også Victoria’s Secrets første rødhårede model…

Alexina debuterede for første gang på den famøse catwalk for Victoria’s Secret i 2017, da showet fandt sted i Shanghai, og var også en del af model-crewet igen i 2018 i New York. 

Læs også: Johannes favoritter: Her er 10 must-haves til foråret

Alexina Graham begyndte sin modelkarriere som 18-årig i 2008, og siden 2008 har Alexina da også haft nok at se til; hun har både været forsideansigt for blandt andre Harper’s BAZAAR, Vogue, Teen Vogue, In Style og Marie Claire, skudt kampagner for Burberry, Balmain, L’Oréal og Victoria’s Secret, og så har hun også gået catwalk for store brands som Balmain, Emporio Armani, Brandon Maxwell og Victoria’s Secret.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Men at blive en officiel engel for Victoria’s Secret må vist have været den ultimative drøm for Alexina – hendes begejstring er i hvert fald svær at komme udenom i hendes seneste Instagram-opslag, hvor hun offentliggjorde den gode nyhed:

Og med Alexina Graham tilføjet til engle-samlingen, er der lige nu 14 modeller i alt, der er indehaver af den famøse engle-status.

Men har du også svært ved at kende forskel på det at være en Victoria’s Secret Angel og at ”bare” gå som model til det årlige show? Vi beskrev forskellen, da nyheden om, at Barbara Palvin var den nyeste Victoria’s Secret engel blev offentliggjort.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og mon Victoria's Secret tilføjer en 15. engel til samlingen igen i næste uge? Det vil tiden vise, men indtil da kan du i galleriet nedenunder få et overblik over, hvem de 13 andre modeller er, som også er indehaver af den famøse engle-status hos Victoria’s Secret.

De 15 nuværende Victoria's Secret-engle

Relaterede artikler