Victoria's Secret Angel Endnu en Victoria’s Secret-engel er tilføjet til samlingen

Foto: MEGA

Det blev den 4. april 2019 annonceret, at den 26-årige engelske topmodel, Leomie Anderson, er den nyeste Victoria's Secret-engel.

Leomie Anderson startede sin modelkarriere som 17-årig tilbage i 2010, og gik sit første show for Marc Jacobs - siden da har Leomie også været på catwalken for en række andre store modehuse som Moschino, Tom Ford, Chloé, Calvin Klein, Giorgio Armani, Oscar de la Renta, Ralph Lauren og Tommy Hilfiger.

I 2015 gik Leomie så sit første Victoria's Secret-show, og har været en fast del af crewet siden da.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Og i 2016 startede Leomie også sit eget feministiske tøjbrand og online univers, LAPP (Leomie Anderson the Project the Purpose), som handler om at styrke kvinder og deres selvtillid, positivitet og fælleskab gennem mode, og en platform for kvinder til at tale om deres problemer.

Læs også: Se alle de 75 looks fra Victoria’s Secret modeshow i 2018

Men den 4. april 2019 må højst sandsynlig have været højdepunktet for Leomies karriere, da hun blev en officiel Victoria’s Secret-engel. Hendes begejstring er i hvert fald ikke til at tage fejl af, da hun selv offentliggjorde nyheden på sin Instagram-profil:

Leomie Anderson er altså den 3. engel indenfor bare én måned til at få påsat de famøse vinger, og dermed også den 15. topmodel i verden med engle-status.

Og kan du ikke lige helt huske, hvem de 14 andre modeller med engle-status er? Så se med i galleriet nedenunder, hvor vi har samlet alle de nuværende engle.

De 15 nuværende Victoria's Secret-engle

Relaterede artikler