Her er de musthaves, du skal have med i håndbagagen

Er du en af de heldige, der skal ud at rejse snart? Eller planlægger du en rejse? Så skal du læse med her, hvor vi på ELLE-redaktionen guider dig til, hvad du skal have med i håndbagagen. 

Efter en lang flyvetur i en flykabines tørre airconditionluft, har man oftest brug for lidt ekstra, hvis man skal få en god flyvetur. Både i forhold til at få en behagelig tur, men også nogle få, men gode beauty produkter. Så skal man ikke slæbe på den store toilettaske, men man kan stadig holde sig frisk og lækker i luften. 

Se også: Pernille Teisbæk: "Sådan holder jeg mig lækker i luften" 

Man får nemlig hurtigt tørre læber og tør hud. Og hvis man skal sove på flyet, har man måske også brug for et par varme strømper, gode høretelefoner og måske også et lille beauty-fix?

Vi på ELLE kender i hvert fald udfordringen om at gøre turen så hyggelig og komfortabel som muligt og samtidig udfordringen om at se godt ud efter den lange flyvetur alt for godt. 

Læs også: ELLE: "Få en perfek start på ferien med disse rejse-råd" 

Derfor har vi samlet de bedste musthaves til håndbagagen til dig, så du kan få en perfekt flyvetur med alt, hvad du skal bruge - lige ved hånden. 

Se med i galleriet, hvor vi har samlet de bedste 11 musthaves, som gør din rejse lækker og behagelig. 

Her de de musthaves, du skal have med i håndbagagen

Relaterede artikler