Pernille Teisbæk: Sådan holder jeg mig smuk i luften

Pernille Teisbæk: Sådan holder jeg mig smuk i luften
Foto: PR

Efter en flyvetur i en flykabines tørre airconditionluft, har man oftest brug for en opfrisker - både i ansigtet og duftmæssigt. Man får hurtigt tørre læber, tør hud og hvis man har sovet på flyet, har man måske også brug for et mascara-fix? Vi på ELLE kender i hvert fald udfordringen om at se godt ud efter en flyvetur alt for godt.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Som stylist har Pernille Teisbæk ofte meget travlt, og hun har både privat og igennem sit arbejde brugt mange timer i luften. Efter mange flyveture, har Pernille fundet nogle gode rutiner til, hvordan man kan holde sig frisk og smuk under flyveturen, så man er klar til at indtage verdenen, når man lander.

Læs også: Shoppeguide: 10 cool kapper

I samarbejde med Københavns lufthavn, har Pernille Teisbæk samlet hendes bedste tips til, hvordan du holder dit look smukt og friskt - selv på en lang flyvetur. Få dem her: 

1: Brug mindre makeup

Det kan være en udfordring at holde huden frisk under flyrejsen. Derfor har Pernille en særlig skønhedsrutine, før hun sætter sig ind i flyet:

”Før jeg skal ud at flyve, bruger jeg aldrig særlig meget makeup. I stedet bruger jeg en federe ansigtscreme, inden jeg går på vingerne. Det er med til at sikre, at min hud ikke bliver tør, men holder sig frisk hele vejen. Ofte køber jeg desuden en solcreme fra Rudolph Care i TAX FREE-butikken i lufthavnen. Den fugter også godt og beskytter min hud i solen, når jeg kommer frem,” siger hun.

2: Hold hud og læber fugtige

For Pernille er der nogle skønhedsprodukter, som man altid kan finde i hendes håndtaske på flyet:

”Jeg har altid en facial mist fra Rudolph Care og en lip balm fra Tromborg med, og jeg vælger ofte at købe dem i små rejsestørrelser, sådan at jeg kan have dem med i min carry-on-kuffert. Face misten er et must, fordi min hud kan blive ret tør på grund af airconditionluften i flyet, og lip balmen er perfekt mod tørre læber,” siger hun.

3: Vær klar til en duft-opfrisker

Især på længere flyveture, hvor man tilbringer mange timer i den indelukkede kabineluft og måske skal sove undervejs, kan man godt risikere at blive lidt svedig. Men det er der en enkel løsning på:

”Et af mine yndlingsskønhedsprodukter til rejsen er en Acai Roll-On Deo fra Rudolph Care. Den er helt genial til lige at give en hurtig duft-opfrisker. Og det kan alle jo få brug for efter mange timer på vingerne,” siger Pernille.

Her på ELLE-redaktionen vil helt sikkert prøve Pernilles tips, når vi skal til New York, London, Paris og Milano til de internationale modeuger. Så kan vi være klar, når vi lander og skal til de fantastiske shows og events.

Se også: Få op til 60% på eksklusive skomærker i pop-up buktikken The Cellar no. 9

I galleriet har vi samlet en række billeder til dig af den altid stilfulde Pernille Teisbæk...

Mandagsmuse: Pernille Teisbæk

Relaterede artikler