Få en perfekt start på ferien med disse 11 simple råd

Foto: Instagram @elledanmark

Vi kender det nok alle sammen: vi skal nå en afsindigt tidlig flyafgang, og vi har ikke rigtigt sovet på grund af sommerfugle i maven, eller en tjekliste, der kører på repeat inde i hovedet. 

Manglende planlægning kan resultere i, at pakning, transport, spisning og rejseoutfit bliver noget, der ordnes i sidste øjeblik og giver en stresset start på ferien.

Læs også: Moderedaktøren: Dét har jeg med i kufferten til New York

Vi vil derfor gerne hjælpe til, at du undgår en hektisk rejsedag og istedet kan starte din ferie helt afslappet.

Hotellet The Connaught i London har gjort ’aftenen før’ din ferie, til et helt koncept, hvor de sørger for alt, hvad der kunne tænkes at hjælpe dig til en afslappet og velforberedt afrejse til din kommende feriedestination.

Ganske vidst er det ikke helt billigt at blive opvartet af butlere på et 5-stjernet luksushotel, så derfor har vi, med inspiration fra det geniale koncept, samlet nogle tips til, hvordan du selv kan sørge for at få en rolig og velplanlagt start på din ferie.

Læs også: Dagens beauty-tip: Solcremen, der ikke fedter

I galleriet giver vi dig 11 gode råd til, hvordan du med lidt god gammeldags planlægning kan forberede dig ud af en hektisk start på ferien, og ankomme afslappet til din destination.

Psst .. Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Få en perfekt start på sommerferien med disse simple råd

 

Relaterede artikler