Ny vegansk madfestival kommer til København

Ny vegansk madfestival kommer til København

Det er ikke længere kun hippier, der spiser vegansk mad. I løbet af det seneste år er der åbnet mere end ti veganske restauranter i København, og restauranter som 'Grød', 'The Organic Boho' og 'Falafel Factory' bugner frem.

Vegansk mad er blevet kåret som den største madtrend i 2016. Og i relation til World Vegan Day den 1. november 2016 vil 'Yelp København' sætte spot på, hvor du kan få lækker vegansk mad. De lancerer derfor madfestivalen Vegan Vikings, der afholdes fra den 1.-6. november 2016 i København. Yelp er en af verdens største sites med oversigt over restauranter, barer og cafeer over hele verden.

Se også: Opskrift: Lækker vegansk choko-kokusmousse

Camilla Stemann Jensen fra Yelp oplever nemlig ofte, at folk ikke ved, hvor de kan finde de gode veganske restauranter:

”Der findes ikke nogen oversigt over veganske steder i byen, og mange spisesteder reklamerer heller ikke direkte med, at de har veganske retter på menukortet. Derfor kan det være svært for folk at finde frem til de rette restauranter – og det vil vi gerne hjælpe dem med,”  fortæller Camilla Stemann Jensen og tilføjer: "Under Vegan Vikings er der forskellige slags veganske retter på menuen, og du kan derfor både få salater, burgere, hotdogs, freakshakes, kager og cocktails – alt sammen vegansk."

Læs også: Emilie Lilja: Sådan holder jeg mig sund

Under festivalen vil der altså dermed være rig mulighed for at prøve en masse veganske retter, hvilket kan være en god idé - især hvis du har en skeptisk forestilling om, at denne form for mad ikke smager godt. For så vil du blive overrasket! 

Til madfestivalen 'Vegan Vikings' vil der desuden være massevis af tilbud på lækre veganske retter samtidig med, at udvalgte spisesteder tilbyder limited edition-retter, som kun kan købes under selve festivalen.

Fakta om Vegan Vikings:

HVAD: Der vil være tilbud på klassiske retter, der fortolkes i veganske versioner. Dertil vil der være alt fra moderne retter til cocktails og lækre kager. Og alt vil være vegansk. Det vil oftest være 2 for 1’s pris, 50 % rabat eller nye og spændende veganske retter. For at kunne få alle de gode tilbud, skal du downloade Yelp-app’en. Du kan også finde programmet og andre informationer på Yelp Københavns Facebook.

HVOR: I hele København

HVORNÅR: Fra den 1. – 6. november 2016.

Der er masser af lækre veganske restauranter, hvor du kan få gode rabatter under Vegan Viking-festivalen i København, og vi på ELLE har udvalgt de 8 bedste til dig, som du finder i galleriet.

Ny vegansk madfestival kommer til København

Relaterede artikler