Emilie Lilja: Sådan holder jeg mig sund

Foto: @emilielilja

For nyligt lancerede vi her på ELLE.dk et nyt koncept, hvor vi stiller endnu skarpere på sundhed, træning og sunde vaner sammen med en masse seje (og sunde!) danske damer og mænd.

Vi startede ud med ELLEs sundhedsskribent Sara Jin Smidt, aka. Healthy Skinny Bitch, der fortalte os om træningsvaner, bedste tip og guilty pleasures.

Se også: ELLE guider: Sådan booster du dit løb

Nu er turen kommet til en anden sej og sund dame - nemlig dj, blogger og model Emilie Lilja. Emilie Lilja driver til dagligt bloggen Emilielilja.com og pt. befinder hun sig i det solbeskinnede Los Angeles, hvor hun lever livet som model, men får selvfølgelig også tid til en masse træning. 

Læs også: Emilie Lilja: "Her er mit nye træningsunivers"

Læs med her, og bliv klogere på Emilie Liljas træningsvaner i Los Angeles, bedste sundhedstip og hvorfor det er vigtigt at have én ugentlig 'cheat-day', hvor hun byder alt dét, der indeholder sukker velkommen! 

Navn: Emilie Lilja

Alder: 27 år

Job: DJ / Model / Blogger på EmilieLilja.com

Færdiggør sætningen...

For mig er sundhed… Træning, sund kost og dét at føle mig tilpas i min krop.

Mit yndlingsmåltid… Morgenmad! Jeg er altid herre sulten, når jeg vågner, og jeg elsker min yoghurt med havrefras!

Ingen dag uden… Vand! Jeg har altid været så dårlig til at drikke vand, men er nu blevet ret god til det, og jeg har endelig forstået pointen ved at drikke de 2 liter om dagen. Min hud ser så meget bedre ud.

Jeg træner… En blanding. Her i LA hvor jeg bor et par måneder nu, laver jeg en del forskelligt, så jeg ikke kommer til at kede mig. 1 x Soulcycle, 1 x hiking, 1 x styrketræning i fitnesscenteret samt løb 3 x om ugen - dét er nogenlunde fordelingen af min træning på en uge.

Træning gør mig… Stærk. Godt tilpas. Uovervindelig. Jeg elsker følelsen af at have præsteret, og jeg er en skide dårlig taber, så jeg fokuserer meget på at forbedre mig konstant og sætte mål op for mig selv. Det giver mig også en times pusterum om dagen, hvor jeg ikke behøver at tænke på arbejde og alt det andet, der foregår omkring mig. Dén ene time fokuserer jeg udelukkende på at træne.

Den perfekte dag starter med... Den perfekte playliste i ørerne og så ud og løbe en tur, inden jeg spiser min højtelskede morgenmad, checker mails og bliver opdateret på de sociale medier.

Lørdag formiddag kan man finde mig… På hiking-ruten i Runyon Canyon Park, efterfulgt af en kaffe på Alfred´s i West Hollywood (Var jeg hjemme i København, ville du finde mig på Granola med min kæreste).

Min guilty pleasure er… Alt der indeholder sukker! Jeg har cheat day hver søndag, hvor jeg giver mig selv frie tøjler til at spise, hvad end jeg har lyst til! Fordi jeg har et job, der kræver at jeg passer meget på min krop og overholder nogle bestemte mål, MÅ jeg bare skeje ud i ny og næ, og det sker oftest om søndagen, hvor der er bland selv slik og McDonalds eller en pizza på menuen... Cheat day er verdens bedste dag!

Mit bedste sundhedsstip er… Husk at drikke vand! Det er vigtigere, end du tror.

Vil du gerne læse endnu flere sunde tips fra seje og sunde danske kvinder og mænd?

... Så stay tuned og følg med på siden - den næste person, som vi sætter fokus på er ernæringsekspert Christian Bitz.

 

Relaterede artikler