Skønhedsredaktionen anbefaler: Boost din vintertrætte hud

Foto: All Over Press/produktfoto

Når der, som i disse dage, står frostgrader på termometeret, kan vores fine og til tider sensitive, skandinaviske hud være ekstra tilbøjelig til at fremstå tør, irriteret og måske endda direkte trist.

Heldigvis er der råd og nemme løsninger at hente for at få den gennemfugtede hud, der stråler af sundhed og skønhed, som vi alle går og drømmer om - men især har brug for på netop denne tid af året. 

Læs også: Her er de 6 bedste hårmasker til vintertørt hud 

Vi pakker os ind i varme jakker, halstørklæder og handsker for at modstå den kolde vinterkulde, men faktisk har vores hud brug for samme opmærksomhed, og med de helt rigtige produkter kan vi beskytte både krop og hud mod den bidske vinterkulde.

Det første, der er nødvendigt, er at rette blikket mod andre produkter end dem, vi bruger om sommeren. Vores hud har brug for en federe, mere nærende og ekstra fugtighedsgivende creme her i de kolde måneder. At investere i en anden creme end den, du bruger om sommeren, er en rigtig god investering - din hud vil nemlig takke dig langt ind i det nye år for den mere nærende omsorg, du viser den netop nu.

Læs også: Skønhedsredaktøren: 10 februar-favoritter 

Dog er markedet for ansigtscremer nærmest uoverskueligt, og det er svært at regne ud, hvilken creme der er bedst lige nu og hvilken der passer til netop din hudtype. 

ELLEs skønhedsredaktion har derfor gjort det nemt og fundet frem til 7 behjælpelige skytsengle, der vil redde din vintertrætte hud for kuldens konsekvenser. Det eneste du skal gøre er, at vælge din nye favorit.

Swipe din vej gennem galleriet og kom din hud til undsætning...

Skønhedsredaktionen anbefaler: Boost din vintertrætte hud

Relaterede artikler