Skønhedsredaktøren: 10 februar-favoritter

Foto: PR

Selvom blomsterne tror, at det er forår, og langsomt begynder at springe ud, er det først nu, at vinteren rigtigt er begyndt. 

Sneen falder, og frosten har lagt sig over jorden - og det betyder, at du skal passe ekstra godt på din hud.

I kulden er det nemlig ekstra vigtigt at give huden fugt og fedt, fordi det øger dens smidighed og modstandskraft overfor den kolde, udtørrende luft, der findes udenfor.

Heldigvis har ELLEs Beauty Director, Anne P, nøje udvalgt 10 fantastiske februarfavoritter, som kan give førstehjælp til din sarte vinterhud. 

Læs også: Emily Ratajkowski: ”Ideel skønhed er en kvinde, som er fuldstændig sig selv”

Og kodeordet er fugt med fugt på! 

Giv din krop et velfortjent boost med Ivy Aïas parfumefri kropscreme, og giv dit ansigt lidt ekstra opmærksomhed med en fugtgivende serum fra Pestle & Motar for at komme den tørre hud til livs.

Du kan også tage ordet 'skønhedssøvn' bogstaveligt og forkæle din krop, mens du sover, med en beroligende lavendel-sovemaske, der giver friskere øjne til dagens arbejde. 

Den kolde luft er også streng mod dine læber, men du kan sagtens holde dem kysseklare med en økologisk læbebalm fra Kjær Weiss, eller med en læbebalm der, som hos Chanel, giver dig den fineste farve på læberne. 

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

... og hvis du drømmer om at gøre februar måned lidt mere behagelig, så giv den gas med duftlys, der skaber ro og  god stemning. 

Se med i galleriet nedenfor, hvor vi har samlet Anne P's 10 februar-favoritter: 

Skønhedsredaktøren: 10 februar-favoritter

Relaterede artikler