Her er de 6 bedste hårmasker til vintertørt hår

Foto: All Over Press

Vinteren er over os, og vores sarte, skandinaviske hår bliver nemt påvirket af kulden. Måske kan du nikke genkendende til elektriske lokker, som er ustyrlige under huen? Eller hvad med tørt hår, som ikke engang den mest slikebløde balsam kan hamle op med?

Kløe, tørhed eller en stram følelse i hårbunden er desværre en alt for kendt tendens, når de kolde måneder trænger sig på i det kolde nord.

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Den fine hårtype bliver nemlig meget nemt påvirket af ydre faktorer, såsom vind og vejr, og selvom vi har hår på håret til at beskytte vores hovedbund, kan kulden stadig trænge igennem; det resulterer i en ubehag, som kan mærkes i hovedbund eller hår.

Men bare rolig, for der er selvfølgelig noget, du kan gøre for at komme problemet til livs! Så skal dit hår og din hovedbund også mærke, at det er jul?

ELLEs skønhedsredaktion er her for at fortælle dig, at det er en rigtig god idé at give dit hår lidt ekstra kærlighed. Og kærligheden til dit hår kommer i form af en god hårmaske, der er med til at give din top den fugt, den hungrer efter i kulden. 

Læs også: Skønhedsredaktøren: 10 december-favoritter

Fugt, fugt, fugt! Dét er dit nye mantra, og i galleriet guider ELLEs skønhedsredaktion til den bedste hårmaske på markedet lige nu, alt efter din hårtype.

Har du tørt og skadet hår? Fint hår? Farvet hår? Swipe dig gennem og find julegaven til dig selv, som du bør bruge cirka en gang om ugen; en fornuftig investering, som dit hår vil takke dig for langt ind i det nye år...

Her er de 6 bedste hårmasker lige nu

Relaterede artikler