Her åbner den nye Sephora butik!

Her åbner den nye Sephora butik!
Foto: PR

Sephora har vokseværk i Danmark, og blot få måneder efter åbningen af deres nye beauty-univers i Magasin landet over, åbner endnu et paradis for alle, der er fan af den franske kosmetikgigant. Sephora åbner nemlig en ny flagship store, der spreder sig over hele 500 kvm i centrum af København og kommer til at rumme Sephoras betagende univers, med alt hvad hjertet kan begære af skønhed, delikate dufte og vidunderlig make-up.

Læs også: Nu kan du endelig købe Sephora i Magasin i Aarhus og Odense

Sephora har indtil midten af 2016 haft til huse i Illums underetage, og med åbningen af den nye Sephora flagship store i 2017 skal de make-up-glade kunder ikke gå mange skridt for at slå sig løs blandt de tusindvis af skønne sager og internationale beautybrands, der findes hos Sephora.

Butikken slår nemlig portene op til beauty-paradiset på adressen Købmagergade 37, der er det gamle posthus og -museeum, der netop gennemgår en større renovering. Og Sephora er sikre på, at den gamle 'Postgård' er den helt rette beliggenhed for den nye butik, der udover lækre produkter, også vil tilbyde flere former for services, som kunderne kan se frem til at prøve.

”Vi glæder os til at byde alle kunder velkommen i en ny, fantastisk butik, som vil indeholde de nyeste initiativer indenfor skønhed, trendy make-up mærker, services, digitale platforme, kundeklub og masser af nye varemærker, som vores kunder efterspørger.” Siger Jenni Österlund, General Manager for Sephora Scandinavia.

Se også: Få den sunde 'California-glow' fra Tommy x Gigi-showet step-for-step

Sephora åbner deres nye butik i juni 2017, og vi kan slet vente med at se det nye beauty-mekka!

Psst...! Hvis du ikke kan vente helt til juni med at shoppe i Sephora, så kan du allerede gå på opdagelse Seporas butikker i Frederiksberg Centret og i Magasin på Kgs. Nytorv i København, Odense og Aarhus. 

Her åbner den nye Sephora butik!

Køb ELLE

Relaterede artikler