Nu kan du endelig købe Sephora i Magasin i Aarhus og Odense

Sephora åbner i Magasin i Odense og Århus
Foto: @sephora

Nu er der gode nyheder til alle beauty-fans i hele landet!

Fra midten af oktober 2016 kan Magasins kunder se frem til endnu en tilføjelse til det i forvejen store skønhedssortiment.

Den internationale kosmetikkæde, Sephora, åbner nu også i Magasin i Aarhus og i Odense, og vil tilbyde et bredt udvalg af produkter fra en lang række stærke og eksklusive brands, som eksempelvis Nars, Kat Von D, benefit og Make Up For Ever samt et udvalg af produkter fra Sephoras eget brand, Made in Sephora. Nu bliver det altså endelig muligt for Sephora-elskere over hele landet at få tilfredsstillet deres shoppegen. 

Læs også: Horoskop // Sådan bliver din september

Med åbningerne i Aarhus og Odense, kan Magasin nu sørge for, at de jyske og fynske beauty-fans ikke længere skal hele vejen til hovedstaden, for at få fingre i Sephoras mange lækre produkter, der indtil nu kun har været tilgængelige i København. 

Lanceringen af Sephora falder sammen med en større udbygning af stueetagen i Magasin på Kgs. Nytorv i København. Med en investering på 70 millioner kroner, vil der komme et helt nyt beauty-univers i stueetagen - og med Sephora oveni, vil Magasin tage deres beautyafdeling til et helt nyt niveau med spændende brands, produkter og skønhedsbehandlinger.

Se også: Månedens goodiebag: Vind en Marc Jacobs-taske

Magasins nye beauty-univers på Kgs. Nytorv åbner til oktober, og der vil i den forbindelse være en masse oplevelser, events og aktiviteter i forretningen.

Relaterede artikler