Få den sunde 'California-glow' fra Tommy x Gigi-showet step-for-step

Foto: All Over Press

Tommy Hilfiger lyste tilbage i februar 2017 promenaden på Venice Beach i Los Angeles op, da han, i samarbejde med topmodellen Gigi Hadid, viste dette års S/S 17-kollektion. 
Strandpromenaden var forvandlet til et komplet 'Tommy-land', og modellerne tog forskud på sommeren i bikinier, flagrende kjoler og ikke mindst med masser af sund solglød i kinderne. 

Læs også: #Tommyland: Backstage-snak med topmodel Devon Windsor til Tommy Hilfiger-show

Og hvis der er noget, man kan komme til at savne i løbet af vintermånederne og i starten af foråret, er det glød og farve i kinderne. Men heldigvis er der hjælp at hente, for Tommy Hilfiger har sammensat en guidende video, hvor make-up artist Pat McGrath viser step-for-step hvordan man selv kan skabe forårets mest friske look, og gå de lysere tider i møde med den helt perfekte 'California-glow'. 

Se også: Tommy Hilfiger: Fra sporty herretøj til topmodellernes førstevalg

Om showet udtaler modehuset selv:

”Denne sæson var Tommy Hilfiger inspireret af Californien – den ungdommelige attitude, den tilbagelænede livsstil og festivalånden, hvor musik og stil kolliderer med brandes egen pop-kultur arv. [I denne video, red.] er vi backstage til Tommy Hilfigers S/S 17 show i LA, hvor make-up artist Pat McGrath viser dig step-by-step, hvordan man får det friske ’California Girl’ look, som denne sæson viser, og som komplementerer kollektionen.” 

Se step-for-step videoen nedenfor. 

Relaterede artikler