Emilia Clarke har klippet sit hår kort - og vi elsker det!

Foto: All Over Press

Vi er vant til at se Emilia Clarke med sine lange lyse lokker som ’Khaleesi’ i HBO’s absolutte hitserie ’Game Of Thrones’, men i virkeligheden har den yndige skuespillerinde en cool frisure, der passer meget bedre til sommer og varme dage - nemlig en lækker page. 

Tilbage i januar afprøvede hun for første gang det lyse dronninge-look på sit eget hår, der fra naturens side er brunt og bølget, hvilket hun så fint forevigede med et billede på Instagram med teksten: ’Jeg har gjort det. ’Mother of dragons’ mød Emilia. Emilia mød ’Mother of Dragons’.

Men det er hårdt for håret at blive afbleget, og det har givet den smukke skuespillerinde et par slidte spidser, som hun nu har fået klippet - hvilket har resulteret i den lækreste, korte page. 

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: All Over Press

Og den skønne skuespillerinde var slet ikke færdig med at referere til sit alter ego, Daenerys Stormborn og den populære serie. Hun lagde nemlig en fin video med sin nye frisure på Instagram med teksten:

'Denne SKØNNE nye page er den mest chikke måde at fjerne nogle brændte 'mother of dragon'-spaltede spidser. #everypunintended#Nårdulignerenwildlingerdettidtilatklippe'

Læs også: Baby bangs er sæsonens største hårtrend, som du må prøve

Den korte page er super hot og sexet, og så er det den perfekte sommerfrisure – som hun selvfølgelig forstår at sætte til perfektion:

 

Et opslag delt af @emilia_clarke den

23. Maj, 2018 kl. 7.06 PDT

Læs også: The Met Gala 2018: De bedste beauty-looks

Pagen er altid er en tilbagevendende hårtendens i Hollywood, og det er ikke kun Emilia Clarke, der har ladet lokkerne falde. Stjernerne er nemlig vilde med den korte frisure, der altid kan spottes på den røde løber. 

Blandt andet har Beyoncé, Jennifer Lawrence og Emma Stone også rocket den korte frisure - og vi har samlet de lækreste stjerner med page i galleriet nedenfor.

Mon ikke du (også) får lyst til at gøre Emilia Clarke kunsten efter?  

Pagen er tilbage - få inspiration til den hotte forårsfrisure

 

Relaterede artikler