The Met Gala 2018: De bedste beauty-looks

Foto: All Over Press

Den 7. maj 2018 ankom den sublime elite af superstjerner, modeller og designere traditionen tro til den røde løber på The Metropolitan Museum of Art i New York til det prestigefyldte årlige ’Met Gala’.

Det er en aften, hvor der hvert år bliver skruet helt op for kunsterisk kreativitet og glamour, og i år var absolut ingen undtagelse. Årets tema for aftenen var ’Heavenly Bodies: Fashion and the Catholic Imagination’, og alle stjerner der gik ned ad den røde løber, var hver især iklædt deres fortolkning af temaet.

Læs også: The Met Gala 2018: Den røde løber

Der var med andre ord skruet helt op for glamouren med ekstravagante kjoler og store hovedudsmykninger, men det var ikke kun tøjet, der stjal opmærksomheden på den røde løber. Det gjorde de meget kunstfærdige og detaljerede beauty-looks også.

Stjerner som Gigi Hadid, Blake Lively og Katy Perry var blot nogle af dem, der viste sig i smukke udsmykninger, der passede perfekt til deres kjoler. Også Kim Kardashian, Amal Clooney og Kate Bosworth gav den gas med lange slør, smukt opsat hår og perfekt makeup.  

Læs også: The Met Gala 2018: Aftenens sødeste par

Vi har samlet de smukkeste, vildeste og bedste beauty-looks fra årets 'Met Gala' i galleriet nedenfor, så kig med, og se hvordan de største stjerner omdannede årets vilde tema til en aften med engle, helgener og katolske referencer:

The Met Gala 2018: De bedste beauty-looks

Relaterede artikler