Foto: All Over Press
Video

Kom med indenfor i Kris Jenners walk-in-closet

af Nikita Hoffmann Andersen 30/08/2018
Den 62-årige ’Momager’ Kris Jenner har et walk-in-closet de fleste kun kan drømme om. Tasker, jeans, sko og signaturlookets blazere hænger side om side på de meter lange hylder, og vi sidder tilbage med kæben i bordet. Kom med når vi kiggere nærmere på samlingen...

Kris Jenner har en forkærlighed for tøj, sko og tasker, som hun deler med sine døtre. Især én specifik kærlighedsaffære deler hun med sin næstældste datter Kim Kardashian – kærligheden til de glitrende og humoristiske tasker fra mærket Judith Lieber.

Ønsker du at se dette indhold skal du acceptere øvrige cookies.

Netop Kris Jenners lange kærlighedsforhold til Judith Lieber, endte ud i en lille treat for os. Mærkets kreative direktør Dee Hilfiger (ja hun er gift med Tommy Hilfiger) har besøgt Kris Jenner, for at kigge nærmere på hendes samling af krystalbesatte Judith Lieber tasker – og de var søde nok til også at lade os få et glimt af det massive walk-in-closet.

Kris’ yngste datter Kylie Jenner viste for få uger siden rundt i sit taskeskab, og nu topper Kris altså sin datter ved at fremvise hele sit walk-in-skab. Som bekendt: T'he devil works hard, but Kris Jenner works harder'.

Læs også: Video Kom med indenfor i Kylie Jenners million-dollar-taskerum.

Og wow for en samling siger vi bare! Kris Jenner er dog ydmyg nok til at huske den betagede Dee Hilfiger på, at samlingen ikke er opstået over en nat, men derimod over 62 år.

I dag er Calabasas-hjemmet dog fyldt til renden med designervarer.

Vi starter i rummet (ja, der er flere), der indeholder tasker, hverdagstøj samt de mere formelle looks.

Dee filmes i den perfekte vinkel, der først lader vores blik falde på den enorme samling af Hermés Birkin tasker. Her er (ved det umiddelbare øjekast) 22 styks og med en minimumspris på ca. 50.000 kroner, tør vi slet ikke tænke på den samlede værdi af Kris Jenners skab.

Vandrer blikket let til højre, hænger meter og atter meter af skjorter over meter og atter meter af jeans og bukser. Vi tror ikke, tøjkriser eksisterer i dette rum.

På øverste hylde kroner den initialbesatte Goyard-samling og i særdeleshed den specialfremstillede ’Momager’-version, som Kris afslører at have fået i gave af sin datter Khloé Kardashian, der er en del af den verdensberømte Kardashian/Jenner-søskendeflok, der i alt tæller Kris’ 6 børn.

Da kameraet vender over på modsatte side af skabet, er det lige før vi taber pusten fuldkommen. 6 hylder på flere meter toner frem fra gulv til loft. Her står Jenners samling af tasker fremme, så den travle karrierekvinde let kan snuppe dagens valg.

Og vi har da også svært ved at spotte et modehus, der ikke er repræsenteret i Kris’ samling. Her er blandt andet Gucci, Chanel, Louis Vuitton, Dior, Bottega Veneta, Fendi, Hermés og selvfølgelig en masse Judith Lieber tasker.

På skænken, der står solidt plantet i midten af det store rum, pryder en lille Hermés-skål, der holder styr på alle kamelia-blomsterne, der fortæller historier om Kris' mange ture forbi Chanel.

Vandrer vi videre ind i de tilstødende gemakker, venter, foruden Jenners samling af stilletter og flats som Gucci loafers og Miu Miu perlesandaler, den mere ’off screen’ version af Kris’ klædeskab. Her toner de oplyste hylder fyldt med sneakers frem. Kris’ svigersøn Kayne Wests yeezy-kollektion har selvfølgelig en sektion for sig.

Læs også: Skoskabet Hanna Stefansson: Se mine sko.

Hvis vi skulle dykke ned i en fashion-joggingtøjs-afdeling, ville Kris Jenners skab i øvrigt ikke være noget dårligt bud. Familiesamarbejdet med Adidas afspejlerne sig tydeligt – dog holdt selskab af Supreme x Louis Vuittons bud på en hættetrøje.

Og som om Kris Jenner ikke havde nok, slutter videoen af med, at hun foræres en 4.000 dollar dyr Judith Lieber taske. Denne forestiller et kreditkort med teksten ’No limit’, og det tror vi nu, passer meget godt på dens nye ejer…

Sponsoreret indhold

ELLE anbefaler

Redaktionens favoritter

/2023-10-12/dagmar.png

Frakke, House Of Dagmar, 6.310 kr.

Køb her
/2023-10-12/the-garment.png

Kjole, The Garment, 2.530 kr.

Køb her
/2023-10-12/manu.png

Stiletter, Manu Atalier, 3.020 kr.

Køb her
/2023-10-12/lie.png

Øreringe, Lie Studio, 1.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/second-female.png

Frakke, Second Female, 2.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/opera-sport.png

Top, Opéra Sport, 1.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/agolde.png

Jeans, Agolde, 2.450 kr.

Køb her
/2023-10-12/rotate.png

Nederdel, Rotate, 1.600kr.

Køb her
/2023-10-12/saint-laurent.png

Taske, Saint Laurent, 14.090 kr.

Køb her
/2023-10-12/atp.png

Støvler, Atp Atelier, 5.900 kr.

Køb her
/2023-10-12/corali.png

Halskæde, Corali, 6.000 kr.

Køb her
/2023-10-12/cnd.png

Neglelak, CND, 130 kr.

Køb her