Skoskabet Hanna Stefansson: Se mine sko

Foto: Pia Winther
Hanna Stefansson blogger for svensk ELLE, men er bosat i København og du kender garanteret allerede fra Instagram, hvor hun hver dag viser sin outfit i tusindsvis af farver, print, materrialer og prints til sine næsten 93.000 følgere.
 
Se også: Influencer og stylist Sophia Roe: Se mine sko
 
Og det er ikke bare hendes garderobe, der er lidt af et festfyrværkeri. Det samme gælder for hendes skoskab:
 
"Engang gik jeg altid i sort og købte sort tøj ud fra tanken om, at det var en bedre investering. Men for to-tre år siden begyndte jeg at gå mere i farver, fordi jeg faktisk var meget mere glad for de farvede ting, jeg købte. Det samme gælder for mine sko – jeg har nærmest ikke et par sorte sko. Jeg har ikke så mange dyre sko, for jeg har brug for ikke at skulle tænke over, hvis jeg vil ud at danse og være lidt ’hård’ ved dem. Så kan jeg bedre lide at bruge penge på tasker ... Men hvem ved, måske ændrer det sig? 
 
ELLEs Fashion Director, Josephine Aarkrogh, besøgte Hanna Stefansson i hendes lejlighed i København og fik et kig ind i hendes imponerende skosamling.
 
Se med her: 

Se endnu flere af Hannas sko i galleriet, hvor du blandt andet også kan få svar på, hvilket par lyserøde sommerhæle fra Marni, hun drømmer om at investere i... 

Hanna Stefansson: Se mine sko

Relaterede artikler