Video Kom med indenfor i Kylie Jenners million-dollar-taskerum

Foto: All Over Press
Kylie Jenner, der i sidste uge kunne fejre sin 21 års fødselsdag, har netop uploadet en guidet tour i sit taskerum på sin Youtube-kanal. Behøver vi at sige, at vi nærmest klappede i vores hænder af begrejstring?
 
Den mørkhårede babe viser rundt i den overdådige samling iført en kropsnær D&G kjole. Og hvilken samling! 
 
 
Hvis du gik og undrede dig over, hvad Forbes’ forsidemodel bruger sine (mange) penge på, er svaret lige her. Jenner har i hvert fald omsat en god procentdel af fortjenesten fra Kylie Cosmetics til håndtasker, og hun viser dem alle frem i sit specialdesignede taskeskab i sit Los Angeles-hjem
 
Her er alt! Den 3 minutter lange tour lader dig spotte rækker og atter rækker af designertasker.  
 
 
Klassikere fra modehuset Louis Vuitton er selvfølgelig at spotte både i det velkendte brune monogram såvel som multicolor-versioner. Jenner har også de mere specielle modeller lavet i graffiti- og camouflageprint, samt en udvalgt skare fra det super-hypede samarbejde mellem Louis Vuitton og Supreme. På øverste hylde står i øvrigt en specielmalet Louis Vuitton 'Alma' taske med Kris Jenners ansigt og statementet ”Girls just wanna have fund$”, som Kylie har modtaget i julegave fra sin mor. 
 
Fra Fendis hånd sværger Kylie tydeligvis til 'Peekaboo'-modellen og den nyere 'Kan I' i velour, mens nutidens hotteste it-bag Dior 'Saddle'-tasken naturligvis også er at spotte i flere versioner. 
 
 
Kronen på værket er dog Hermés-hylden som tæller (så vidt vi kan se) over 20 forskellige tasker fra det franske über-luksushus. Kendere vil vide, at det kan tage flere år (og et seriøst kontoudtræk), at få fingrene i en taske fra Hermés, men Kylie? Hun har 20. 
 
Og det er da også på Hermés-hylden, at Kylies selvudnævnte favorittaske findes. Her udpeger den 21-årige superstjerne sin Hermes 'Kelly' i himalayansk krokodilleskind som den taske, hun ville redde, hvis hendes hus brændte. Det er intet under, at det netop er denne taske, Kylie vælger. Den er nemlig vurderet til at koste ca. 83.000 dollars, altså omtrent 550.000 danske kroner. Gisp! 
 
Det er denne Hermés taske i krokodilleskind, der rangerer som Kylie Jenners dyreste.  Foto: Hermés

Det er denne Hermés taske i krokodilleskind, der rangerer som Kylie Jenners dyreste. 

 
I blandt Hermés-samlingen findes også sidste års julegave fra storesøster Kourtney Kardashian. En 50.000-kroners mini hot pink 'Kelly' taske, som Kylie forestiller sig bliver datteren Stormis første taske. 
 
Skabet indeholder naturligvis også tasker fra huse som Chanel og Prada samt mere specielle designs som en swarovski-besat Judith Leiber læbestift-taske. Denne 36.000-kroners hånd-accessory er en gave fra storesøster Kim Kardashian, som deler titlen som kosmetik-boss med lillesøster Kylie.  
 
 
Psst.. Sidder du også og undrer dig over Kylie Jenners taskesamlings totale værdi? Efter videoen her, der giver os et tættere kig, vurderes samlingen til at være ca. 6,5 millioner kroner værd.  
 
Vil du vide mere om Kylies favorittaskebrand Hermés og deres 'Birkin' bag? Så se med i galleriet herunder, hvor vi har samlet 10 ting, du med garanti ikke vidste om den ikoniske taske.
 

10 cool facts om Hermès' Birkin Bag

 
 

Relaterede artikler