3 streetstyle-tendenser, vi ser lige nu

Foto: All Over Press

Et nyt år betyder nye trends og tendenser, og dette år er ingen undtagelse. Og hvis du ønsker at få inspiration til dine outfits, er streetstyle-scenen et godt bud. Det er nemlig ikke alle trends, der dikteres af modehusene på catwalken - der er meget inspiration at hente fra gadebilledet.

I månedens ELLE har vi stort fokus på streetstyle og alle de tendenser, vi skal tage med fra gadebilledet i den nye sæson. Vi sætter fokus på tre af dem her, og resten kan du læse i martsnummeret af ELLE, som er på gaden nu.

Læs også: Disse tendenser fra 80'erne tager vi med ind i 2017

Nogle af de gennemgående streetstyles fra gadebilledet lige nu er hættetrøjer, statement t-shirts og denimjakker - og vi er vilde med det.

Hvor hættetrøjer før i tiden var forbeholdt træning eller afslapning, er de nu rykket ind som fast inventar i modebilledet. Brug en hættetrøje under en frakke for et cool og sporty look. Hvis du ønsker at gøre looket mere feminint, kan du tilføre et par store øreringe. Frynseøreringe kommer vi til at se en del mere til i 2017.

Under modeugerne så vi en masse seje statement t-shirts på catwalken. Ét af de helt store taleemner var Creative Director Maria Grazia Chiuris debut for Dior, hvor t-shirten med det feministiske budskab We Should All Be Feminists blev sendt ned ad catwalken. Hvis du ikke har lyst til at bruge i omegnen af 3.850 kr. - som rygterne siger den koster (!!) - er der heldigvis andre alternativer til den cool statement t-shirt. Under Copenhagen Fashion Week i februar 2017 fremviste Munthe flere statement t-shirts - med teksterne OK, so I lied og Pussy Grabs Back. Vi kommer altså til at se en hel del til printede t-shirts i 2017, så det er et sikkert køb.

Se også: Fransk Vogue har transkønnet model på forsiden

Siden Balenciaga sidste sæson viste den på catwalken, har denimjakken for alvor fået et comeback, og den er nu tilgængelig i alle afskygninger. Den må hellere end gerne være lidt oversize, og så er det jo det perfekte item at sporte denim-on-denim-trenden med. Den kan både styles med et pencilskirt for at mere feminint look og et par rå jeans for et cool og laid back udtryk. 

Du kan se mange flere streetstyle-tendenser i ELLEs martsnummer, som er på gaden nu.

Se med i galleriet, hvor vi har samlet tre streetstyles, vi ser meget til lige nu...

3 streetstyle-tendenser, vi ser lige nu

 

 

Relaterede artikler