Sådan får du Linda Tols androgyne streetstyle look på budget

Linda Tol og hendes stil på budget
Foto: All Over Press/produktfoto

Streetstyle er et stadigt voksende fænomen, som ikke går af mode.

Køb billet til årets største modefest - ELLE Style Awards 2019

Og under modeugerne i blandt andet Paris, London og Milano går alverdens fashionistaer og it-girls lidt ekstra op i at sikre, at de ankommer til de planlagte shows i det helt rette outfit. Det er vi glade for; for særligt streetstyle giver os masser af inspiration til vores næste køb til garderoben.

Linda Tol er en gammel kending i streetstyle-billedet. Det hollandske stilikon er nemlig en vaskeægte streetstyledarling, som fotograferne altid fanger i gaderne. Den smukke Tol kan skrive både PR-arbejde, indkøber, stylist og blogger på cv’et, hvilket har resulteret i 377.000 følgere på Instagram i skrivende stund.

Læs også: 22 streetstyle darlinger du skal kende

Det amsterdam-baserede stilikon er kendt for sit androgyne, drengede look og skødesløse gyldne lokker. Hendes stil er oftest edgy og oversized med et feminint twist, som hun demonstrerer ved eksempelvis et pencilskirt, eller når hun tilføjer et bælte, der fremhæver taljen.

Dette streetstyle-look er et af de mere herreinspirerede, bestående af jeans med rå kanter kombineret med en oversized camel coat, som virker ekstra stor på Tols slanke skikkelse. Det maskuline look bliver blødt op af en feminin velourbluse og et par underspillede pumps. Så enkelt, så fint! 

Læs også: Sådan får du Pernille Teisbæks stilede streetstyle-look på budget

ELLEs moderedaktion har samlet 10 styles i galleriet nedenfor, som alle er inspireret af denne cool-cat. Swipe dig gennem de 10 items på budget og bliv inspireret til, hvordan du kan opnå Linda Tols androgyne, klassiske og underspillede stil.

Sådan får du Linda Tols androgyne streetstyle look

 

 

Relaterede artikler