22 streetstyle-darlinger, du skal kende

Street style: Dem skal du kende
Foto: All Over Press

Der er fuld fart på modeugerne i øjeblikket, og det betyder, at der er massere inspiration at hente til stilen - ikke blot fra catwalken, men også i gadebilledet.

Den danske, svenske og norske modeuge er netop overstået, og nu venter de internationale modeuger i New York, Paris, Milano og London - og derfor uden tvivl en masse international eye candy rent stilmæssigt på streetstyle-scenen.

Læs også: Cheap'n'Chic: Cool på budget à la Giovanna Engelbert

Til de skandinaviske modeuger har vi, som altid, set en del til Danmarks stilikon og streetstyle-darling nummer 1, Pernille Teisbæk, der skiller sig ud af mængden med sin altid gennemførte, nordiske og chikke stil, som altid fanger streetstyle-fotografernes opmærksomhed. Og selvom Pernille Teisbæk var højgravid under den danske modeuge, rockede hun stadig streestyle-scenen med den ene lækre "mom-to-be" look efter det andet. 

Den gode stil i gaden er efterhånden en ligeså stor del af modeugerne som de shows, den er bygget op af. Derfor går alverdens fashionister også meget op i at ankomme i det hele rigtige look ligesom at streetstyle-fotograferne er at spotte foran alle de vigtige show og overalt i gadebilledet til modeugerne - og det er vi glade for! For der er masser af inspiration at hente hos kendisserne og stilikonerne!

Se også: Få de 3 danske Áeron musers insider-tip til København

Et uundgåeligt navn, når det gælder om god stil i gadebilledet, er den ukronede streetstyle-dronning Giovanna Engelbert, som er Creative Director, Fashion Consultant og Fashion Editor hos W magazine og Vogue Japan, alt imens hun rejser verden rundt til de internationale modeuger. Streetstyle-fotograferne kan ikke stå for hende, og derfor er der altid masser af fine billeder af hendes feminine og legesyge look.

Se Giovanna Engelbert og 21 andre stilfulde kvinder, som er uundgåelige i gadebilledet, når der snakkes god stil – måske er der nogle i blandt, som du mangler at følge? 

Street style-stjernerne du skal kende lige nu

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler