Sådan får du Pernille Teisbæks stilede streetstyle-look på budget

Foto: All Over Press / PR

Pernille Teisbæk er kvinden, der med en særlig, stilig evne til at sætte outfits sammen altid giver streetstyle-fotograferne noget at komme efter, når de lange linser er rettet hendes vej.

Læs også: Pernille Teisbæk: "Han var ikke i tvivl, og det var jeg heller ikke"

Og det er da heller ikke svært at forstå, hvorfor skandinaviens øjne er rettet mod den 32-årige modeguru, forfatter, iværksætter og blogger (for at nævne blot et par af de titler, hun har brystet sig af indenfor kort tid), når der skal findes ny inspiration til garderoben.

Pernille Teisbæk formår nemlig om nogen at kombinere sine mange androgyne og minimalistiske looks med cool farvesammensætninger og overraskende miks af materialer og snit. Resultatet? Smukke silhuetter, der altså har sikret Pernille Teisbæk en fast plads i den globale modeelite. 

Læs også: Moderedaktørens 10 december-favoritter

Og du kan roligt blive ved med at kigge it-kvindens vej for ny inspiration- for også dette look er nytænkende, raffineret og indkaplser præcis dét, Pernille er så dygtig til.

Umiddelbart virker tanken om sammensætningen mellem en islandsk sweater og en polkaprikket nederdel noget, som ikke ville fungere. Men med Pernilles sans for morgendagens trends, formår denne stilbevidste kvinde at få kombinationen til at fungere fuldstændigt fejlfrit.   

Køb et abonnement på 3, 6 eller 12 numre af ELLE fra 119 kr.

Hos Danmarks førende internationale stilikon er alt altså tilladt – og du kan få inspiration til nye sammensætninger mellem både snit, farver, trends og materialer i galleriet nedenfor, hvor ELLEs moderedaktion har samlet 10 styles, der klæder dig i Pernille Teisbæks stilede streetstyle-look på budget fra top til tå.

Sådan får du Pernille Teisbæks stilede streetstyle-look på budget

Relaterede artikler