Se PUMAs nye ballet-inspirerede kollektion 'Swan Pack'

Se PUMAs nye ballet-inspirerede kollektion "Swan Pack"
Foto: PR

Forbinder du elegance, lethed og styrke med ballet, så er det lige præcis, hvad du får i PUMAs nyeste ’Swan Pack’-kollektion, som er inspireret af ballettens verden. En kollektion, der får selv den mest ufikse person til drømme om at springe rundt på scenen.

Kollektionen er hovedsageligt holdt i sort og hvid og blandt de fine produkter, finder man blandt andet en tætsiddende bodystocking med krydset ryg, en del sportbh'er samt træningssko udviklet i fleksibelt, støttende og let materiale. 

Læs også: Cara Delevingne er i front for Pumas nye "Do You"-kampagne

Kollektionen 'Swan Pack’ er inspireret af og udarbejdet i samarbejde med den verdensberømte New York City Ballet og udspringer af kampagnen ’DO YOU’, der første gang blev lanceret i august 2016 og som skal inspirere kvinder til at tro på sig selv og have tillid til at fokusere på deres egne styrker. 

Tankerne bag kollektionen er, at den både skal kunne bruges under og efter træning med reference til ballettens verden, hvor karakteren altid er i udvikling: "Ballet udvikler karakter både på og af scenen, hvorfor en balletdanser er nødt til at finde inspiration i sig selv, altid forsøge at blive bedre og ikke acceptere sine fejl", fortæller Mimi Staker, balletdanser på New York City Ballet. 

Se også: Adidas Originals remixer originalitet i ny kampagne

Kollektionen lander i PUMA butikkerne d. 1 februar og kan købes online her.

Vi har udvalgt nogle af de fine styles fra kollektion, og i galleriet kan du se et udvalg af den fine kollektion sammen med alle de fortryllende kampagnebilleder.  

Drøm dig til en plads på scenen med PUMAs nye ballet-inspirerede ”Swan Pack” kollektion

ELLEs nyhedsbrev

Relaterede artikler