Se Calvin Kleins nye stjernespækkede kampagne

Foto: Tyrone Lebon for Calvin Klein

Calvin Klein har overgået sig selv med deres globale efterårskampagne, der offentligøres den 6. juli 2016. Du har nemlig inviteret en masse kendte personligheder til at være deres nye kampagnemodeller, og resultatet er flot og anderledes!

Læs også: ELLE x Smashbox: Se videoen fra Smashbox' besøg på ELLE-redaktionen

Over 20 kendte ansigter pryder de nye kampagnebilleder i Calvin Kleins efterårskampagne. Som det også var tilfældet med Calvin Kleins 2016 forårskollektion, så er alle brands fra Calvin Klein samlet i én kampagne - disse brands er Calvin Klein Underwear, Calvin Klein, Calvin Klein Collection og Calvin Klein Jeans.

De mange kendisser tæller bl.a. modellen Bella Hadid, modeikonet Kate Moss, musiker Frank Ocean, skuespillerinde og sangerinde Zoë Kravitz, skuespillerinden Margot Robbie og rapperen Young Thug. Du kan se alle Calvin Kleins nye kendis-modeller i galleriet og i videoen.

De nye kampagnebilleder er en del af en personlig og autentisk historiefortælling, der er skabt af fotograf og filmskaber, Tyrone Lebon. Calvin Kleins nye kampagnemodeller er en kombination af musikere, atleter, modeller, skuespillere, kulturelle ikoner, modeikoner, og kunstnere m.fl. 

Læs også: Guide: Sådan bliver du en god wingwoman

Kampagnen omfatter, udover billeder, også intime interviews med kampagnemodellerne og behind-the-scenes øjeblikke, der kan opleves hele efterårssæsonen. Gennem digitalt indhold og video, skaber Calvin Klein en emotionel og intim platform, hvor modellerne kan dele deres historier og dem selv med Calvin Kleins globale publikum.

På Calvin Kleins hjemmeside kan du gå på opdagelse i den flotte kampagne, hvor du finder uddybende interviews, videoer og playlister lavet af de kendte kampagnemodeller. 

Og her kan du se videoen fra den store Calvin Klein kampagne:

I galleriet finder du de flotte kampagnebilleder, skudt af fotografen Tyrone Lebon, til Calvin Kleins nye globale efterårskampagne. 

Psst ... Klik eller 'swipe' dig igennem galleriet.

Se Calvin Kleins nye stjernespækkede kampagne

Relaterede artikler