Guide: Sådan bliver du en god wingwoman

Foto: Sex and the City
Hvordan hjælper du bedst dine singleveninder med at finde deres eneste ene? Online-magasinet Popsugar.com har lavet en guide til, hvordan du kan blive en god wingwoman for din veninde, når hun er på datingmarkedet. Her giver vi dig 9 gode råd til, hvordan du med fordel kan hjælpe hende med at finde sin udkårne.
 
Læs også: 15 tips til, hvordan du opmuntrer din veninde med kærestesorger
 
For en god ordens skyld, må vi hellere lige definere, hvad en 'wingwoman' er.
En wingwoman er en veninde, der har gjort det til sin personlige mission at tage sin singleveninde af datingmarkedet ved at hooke hende op med en fyr. Det skal dog ikke være den første og den bedste, og en god wingwoman vil gå meget langt for at finde den perfekte fyr. (Du kan naturligvis også være wingwoman for dine kammerater).
 
Som veninde til en single, har du måske selv allerede en kæreste, og så står byture, der slutter klokken kvart i kvalme, nok ikke øverst på din liste over favoritbeskæftigelser. 
Men der er hårdt brug for din assistance, når din veninde skal finde sin næste udkårne, og du har en reel chance for at få indflydelse på, hvem hun ender sammen med. 
 
Der er flere gode grunde til at være en god wingwoman for din veninde! Hun vil forhåbentligt gøre det samme for dig, skulle du (Gud forbyde det) gå hen og blive single, og som en bonus, har du og din kæreste endnu et kærestepar at hænge ud med.
 
Læs også: 19 manderoller, som vi (og vores læsere) altid vil have et crush på
 
Som wingwoman giver du din veninde et uvuderligt perspektiv på hendes datingliv. Du er det skarpe øje og kritiske sans, der kan hjælpe din veninde ud af kløerne på potentielle tabere og beskytte hende mod charmerende playere. Den magt, du har som veninde, er også et stort ansvar...
 
Derfor finder du i vores wingwoman-guide 9 gode råd til, hvordan du som wingwoman skal handle og tænke, når din veninde leder efter en ny kæreste. Eller måske bare en ny date…
 

Guide: Sådan bliver du en god wingwoman

Relaterede artikler