ELLE x Smashbox
Annonce

ELLE x Smashbox: Se videoen fra Smashbox' besøg på ELLE-redaktionen

af Annonce 6/07/2016
Smashbox-bussen var for nyligt på sin store sommertur, hvor de lagde gratis makeup på en masse skønne kvinder over hele landet. Se videoen fra Smashbox' besøg på ELLE-redaktionen, hvor flere fra redaktionen fik en makeupkonsultation af de dygtige makeupartister fra Smashbox.

Da det populære kosmetisbrand Smashbox for nyligt var på deres store 'Smashbox on tour'-turné i en stor Smashbox-bus rundt i hele landet, gjorde de stop ved Havneholmen og ELLE-redaktionen.

Her blev ELLE-redaktionen mødt af alle de dygtige makeupartister fra Smashbox, som var klar til at smukkesere os med alle de lækre produkter fra Smashbox.

Derfor var der også flere fra ELLE-redaktionen, som tog imod tilbuddet om at få lagt en gratis makeup af Smashbox makeupartister, herunder at få en gratis makeupkonsultation.

I videoen nedenfor kan du se, hvordan ELLEs chefredaktirce, Cecilie Ingdal, Digital Director, Laura Lawaetz, Style Editor, Mie Juel og Senior Art Director, Stine Tidselbak fik lagt makeup af de professionelle Smashbox-makeupartister.