Kaia Gerber og Karl Lagerfeld i nyt designsamarbejde

Foto: All Over Press
Oh my! To af de hotteste, mest uundgåelige personer inden for modebranchen er gået sammen om en designkollektion.
 
 
Vi taler selvfølgelig om selveste Kejser Karl aka. Karl Lagerfeld og den nyudsprungne og altoverskyggende topmodel Kaia Gerber.
 
Kaia Gerber gjorde debut på catwalken sidste sæson, og har allerede gået shows for både Chanel, Valentino, Chloé, Isabel Marant og Versace for bare at nævne nogle få. Ligesom hun har skudt et hav af kampagner for modebranchen elitebrands.
 
Og nu kan hun altså snart tilføje designer til CV’et, når hun i samarbejde med modeskaberen Kejser Karl, under Karls eget mærke, vil designe en ready-to-wear og accessories-kollektion, som lander i butikkerne til september.
 
 
Om samarbejdet med unge Gerber udtrykker direktør i Karl Lagerfeld, Pier Paolo Righi, sin begrejstring:
 
”Da Karl først fortalte os sin ide om at samarbejde med Kaia, var vi alle begejstrede for det utrolige potentiale ved at bringe deres to verdener sammen. Vi har arbejdet intensivt i de sidste måneder med Kaia i LA og på vores studie i Paris. Det var spændende at se hendes klare syn, lidenskab og engagement, og samlingen vil helt sikkert inspirere mange unge kvinder.”
 
Foto: All Over Press
 
Kollektionen vil stilmæssigt være en blanding af Lagerfelds ’Parisian chic-univers’ og Gerbers ’West Coast-stil’. Og hverdagsklæderne vil være inspireret af det californiske look, mens aftenklæderne vil være influeret af gallisk elegance.
 
 
Det lyder alt sammen dragende, fash og supercool, og vi må indrømme, at vi slet ikke kan få armene ned over Kejserens nye designsamarbejde med underskønne Kaia Gerber.
 
Dog må vi vente i spænding på kollektionen, som lanceres gennem en række events i Los Angeles, New York og Paris til efteråret.
 
Pssst...! I galleriet nedenfor kan du få et gensyn med den supersmukke model, når hun viser sin power på catwalken.
 

Derfor er Kaia Gerber den næste supermodel

 

Relaterede artikler