Få it-model Kaia Gerbers cool biker-look på budget

Foto: All Over Press

Modellernes superliga har fået et nyt medlem med ben, der stråler om kap med det glitrende Eiffeltårn i Paris, hvor Kaia i starten af denne måned gik for alle de store modehuse, herunder Isabel Marant, Valentino, Chloé og naturligvis Chanel - det storslåede show med et stort indendørs vandfald, som Kaia åbnede på mest selvsikre vis.

Og modeugen i Paris er måske overstået, men vi kan stadig ikke komme over de lækre streetstyles, som Kaia præsenterede os for. Vi kan især ikke få nok af dette über cool, rå biker-inspirerede look, som blander sort med endnu mere sort og endnu engang beviser, at all-black er tendensen, der holder uanset tid og sæson.

Læs også: Sådan får du Camille Charrières outfit fra Londons modeuge på budget

Med netop dette outfit rammer Cindy Crawfords datter dermed plet på den perfekte balance af feminin parisienne og en nonchalant attitude, ved at mikse stærke biker-referencer med et par elegante bukser med vidde.

For at understrege at Kaia er cool med cool på, så vælger hun, som prikken over i’et, at tilføje de Audrey Hepburn-inspirerede solbriller og den perfekte eyeliner streg som sidste detalje: It's all in the details, som bekendt. 

Swipe dig igennem galleriet og få inspiration til hvordan du kan kopiere det cool Kaia-look gennem 10 items, som tager hensyn til, at din pengepung viser sidst på måneden... 

Få Kaia Gerbers cool biker-look på budget

Relaterede artikler