Her er alle de nye SS18-kampagner fra de internationale modehuse

Foto: PR Valentino
Selvom vi stadig får kolde næser, når vi træder udenfor, og uret endnu er sat til vintertid, så har de største modehuse allerede sat uret frem – i hvert fald når det gælder de første SS18-kampagnebilleder, som oser af lysere dage, sol og sommer.
 
 
De internationale modehuse har nemlig offentliggjort deres nyeste kampagnebilleder, og vi kan godt garantere, at din forårs- og sommergarderobe bliver skøn i år, når modebranchens allerstørste modeller poserer på kampagnerne.
 
 
For Calvin Klein poserer det mest hypede søskendepar anno 2018, nemlig Kaia og Presley Gerber, mens et andet mindst ligeså omtalt søskendepar, Gigi og Bella Hadid, er at spotte på flere italienske SS18-kampagner.
 
Gigi Hadid er i front for Valentino, en række eventyrlige billeder skudt af fotograferne Inez & Vinoodh, mens lillesøsteren Bella Hadid er model for både italienske Giuseppe Zanotti og Max Mara.
 
 
Selvfølgelig er der også danske modeller at spotte på de internationale kampagner som den smukke, brunøjede Freja Beha Erichsen, der er foran kameraet for Hugo Boss. Ligesom det danske stjernespir Line Kjærgaard tager sig fortryllende ud på Chloés SS18-kampagnefotos, der omfavner de sarte toner og lyse nuancer.
 
Og hos Gucci leger de som noget nyt med kunstarter i form af digitale tegninger, hvor de har ladet den spanske kunstillustrator Ignasi Monreal illustrere deres SS18-kollektion, som bidrager til en række eventyrlige og innovative kampagnebilleder.
 
Vi glæder os allerede til at vinke farvel til de kolde vinterdage og stille uret frem mod lysere nætter og solrige, lette forårsklæder.
 
Pssst…! Du kan se alle SS18-kampagnerne for de internationale modehuse i galleriet nedenfor.
 

SS18: Se alle de flotte internationale kampagner

 
 

Relaterede artikler